Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNCE IZMAMILO GUŽVE

Koronavirus kao da ne postoji: Ovako su na Badnjak izgledali trgovi, rive...

Unatoč strogim mjerama brojni Dubrovčani okupili se na Stradunu kako bi obilježili Badnjak
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/17
24.12.2020.
u 16:22

Neki od njih su se odlučili i počastiti pa su donijeli alkoholna pića

Nacionalni stožer civilne zaštite prošli je tjedan produljio mjere ograničenja te uveo neke nove kako bi se u vrijeme blagdana smanjio kontakt među građanima te obustavilo širenje koronavirusa. Unatoč tome, brojni su se građani u više hrvatskih gradova okupili na javnim mjestima. 

Iako su ugostiteljski objekti zatvoreni, građani se okupljaju na ulicama, trgovima i parkovima te uživaju u slobodnom vremenu. Neki od njih su se odlučili i počastiti pa su donijeli alkoholna pića. 

VIDEO Gužva u Zadru na Badnjak, ali i u Dubrovniku, Šibeniku... 

VIDEO: Dino Stanin/PIXSELL, Hrvoje Jelavic/PIXSELL, Grgo Jelavic/PIXSELL, Borna Filic/PIXSELL)

Danas ih je osim blagdana, na druženje izmamilo i iznadprosječno toplo vrijeme. Primjerice, u Zadru je kolona Zadrana prošetala Kalelargom, uz smijeh i veselje na svakom koraku, dok su jutro u Zagrebu obilježili redovi ispred ribarnice Dolac. 

Unatoč strogim mjerama brojni Dubrovčani okupili se na Stradunu kako bi obilježili Badnjak
1/17

 

Ključne riječi

Komentara 90

PO
povratak
16:30 24.12.2020.

Nazdravlje vam Badnji dan.

KV
kvatri
16:59 24.12.2020.

Koronaška mladunčad HDZ-a je sad u komentarima normalne ljude umjesto ravnozemljašima počela nazivati balkancima. Glupani djeluju na daljinski po uputama iz središnjice.

KV
kvatri
16:51 24.12.2020.

Brnjičari na aparatima. Isključuj aparate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije