Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karnevalsko šarenilo

FOTO Riječki maškarani vozili auto-rally Pariz - Bakar

rijeka,maskare,fasnik,portal (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/11
02.02.2013.
u 17:55

U duhu već poznate krilatice "krepat, ma ne molat" sudionici su prkosili tmurnom vremenu i odvozili svoju poznatu rutu, od riječke Krimeje, poznatog "Pariza", dalje prema centru grada, a onda put Kostrene i Bakra.

Unatoč kiši, ovogodišnji Maškarani auto-rally “Pariz-Bakar”, 22 po redu protekao je u odličnom raspoloženju. U duhu već poznate krilatice \"krepat, ma ne molat\" sudionici su prkosili tmurnom vremenu i odvozili svoju poznatu rutu, od riječke Krimeje, poznatog \"Pariza\", dalje prema centru grada, a onda put Kostrene i Bakra. 

Auto rally \"Pariz - Bakar\" tradicionalna je, jedinstvena manifestacija koja se od 1990. godine neprekidno održava u organizaciji Autokluba \"Rijeka\", kao parodija na svjetski poznati rally \"Pariz – Bakar\".

>>Indijanski poglavica Bandić poveo zagrebačke maškare

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije