Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže pomoć građana

FOTO Policija traži ovu ženu jer je ukrala novčanik u trgovini

kradljivica (1)
Foto: MUP
1/5
27.09.2012.
u 17:22

Nepoznata žena je 10. rujna u trgovini u Ulici Petra Preradovića iskoristila nepažnju građanke te joj iz torbice ukrala novčanik s osobnim dokumentima, karticama i nekoliko tisuća kuna. Policija moli građane za pomoć

Nepoznata žena je u Bjelovaru 10. rujna, nakon što ju je prethodno pratila, iskoristila nepažnju građanke te joj iz torbice ukrala novčanik, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska. Krađa se dogodila u trgovini u Ulici Petra Preradovića u 11 i 50 sati. U novčaniku su bili osobni dokumenti, bankovna kartica i nekoliko tisuća kuna. Kako je izvijestila policija, riječ je o ženi srednje građe, smeđe boje kose dužine do ramena koja je na sebi nosila sako plave boje, traperice, žensku torbicu i naočale.

Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o nepoznatoj ženskoj osobi s fotografija da se jave na broj telefona 192, e-mail: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.

>> U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo 13 osoba, među njima 6 maloljetnih

 

 

Komentara 3

Avatar Meggi
Meggi
17:36 27.09.2012.

Bjelovar nije veliki grad pa se nadam da će je netko prepoznati a ona se sigurno već i sama uvjerila da je oteto - prokleto.

LE
lebddy
17:44 27.09.2012.

ovo je čista sp**na od video nadzora i države koja im takovu zaostalu tehnologiju dopušta

Avatar AntiNazi
AntiNazi
18:54 28.09.2012.

kakva je to jeftina cctv camera?? sigurno je 420tvl CMOS najeftinija cctv camera od 15€.. Zasto ne kupe neku dobro cctv CCD Cameru od 720tvl+ HAD HD koja kosta samo €59??? Zato sto su bogato cicije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije