Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S REPUBLIKOM

Nađi o rezultatima Fokusove koalicije: 'Nisu nas još kontaktirali iz SDP-a, ali s HDZ-om ne idemo'

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Fokusa i Republike
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
17.04.2024.
u 23:06

Iako je Fokus isprva trebao sudjelovati u koaliciji Rijeke pravde, nakon objave Zorana Milanovića da ulazi u izbornu utakmicu odustali su od te opcije, no Nađi nije isključio postizbornu koaliciju kako bi svrgnuli HDZ

Nakon vrlo neizvjesne predizborne kampanje, ali mirnog izbornog dana, birači su odabrali koga žele vidjeti u idućem 11. sazivu. Među njima u Sabor ulazi i Fokus, koji u koaliciji s Republikom osvaja jedan mandat, nakon što je DIP obradio više od 85% biračkih mjesta. Davor Nađi komentirao je za Novu TV kako su zadovoljni rezultatima koji su dosad objavljeni. 

- Naš cilj je bio potvrditi parlamentarni status. Prije dva tjedna su govorili da ne možemo samostalno, da moramo u koalicije. Mi smo izašli s Republikom i mi smo našim mandatima zadovoljni. Naš primarni cilj je postignut, želimo se zahvaliti svim biračima i svima koji su nas podržavali. Iz naše stranke najveći broj preferencijalnih glasova ima Dario Zurovec, Petra Škrobot i ja. Nama to nije toliko bitno, važno nam je da smo ostvarili dobar izborni rezultat - prokomentirao je Nađi.

Inače, iako je Fokus isprva trebao sudjelovati u koaliciji Rijeke pravde, nakon objave Zorana Milanovića da ulazi u izbornu utakmicu odustali su od te opcije, no Nađi nije isključio postizbornu koaliciju kako bi svrgnuli HDZ

- Nisu nas kontaktirali iz SDP-a, ali s HDZ-om nećemo. Mi želimo bolju Hrvatsku i smijeniti HDZ. Vidjet ćemo hoće li smjena HDZ-a biti moguća, ja se nadam da hoće - komentirao je.  

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Vinski podrum, veterinarska stanica, kafić... Ovo su neobična biračka mjesta u Hrvatskoj

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Fokusa i Republike
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije