Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nikad povoljnije do luksuznog vozila

FLEET rent a car
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
30.01.2015.
u 09:10

FLEET rent a car hrvatska jedini na tržištima regije nudi jedinstvenu mogućnost najma najluksuznijih vozila. Iako su i do sad domaće rent a car kuće nudile opciju najma vozila visoke klase, ova usluga ide korak dalje i nudi dodatnu čar luksuza najširom ponudom takve vrste vozila na tržištu.

Tako su u ponudi trenutno Porsche, Audi, BMW i Mercedes modeli, u kompakt, limuzina i cabriolet verziji, dio naše svakodnevne ponude čine Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, BMW serije 1, BMW serije 3, BMW serije 4 Cabriolet, BMW serije 5, Mercedes B klasa, Mercedes GLA, Mercedes ML i Mercedes S klasa. Zatim u SUV klasi, Jeep Grand Cherokee Overland, Porsche Cayenne, a u ponudi je i mogućnost najma Porsche 911 i Porsche Panamere.

Fleet – rent a car, tvrtka članica TRCZ Grupe specijalizirala je ovaj vid ponude za korisnike kojima je potrebna najviša klasa za specijalne prigode, poslovne prezentacije ili jednostavno za vlastito zadovoljstvo i jedinstveni užitak vožnje modela koji predstavljaju vrh tehnološkog dosega moderne auto industrije.

Pogodnost najma luksuznog vozila ovog tipa vežemo uz obilježavanje posebnih prigoda poput vjenčanja, momačkih i djevojačkih večeri ili obilježavanja dana zaljubljenih. Upravo za ovaj posljednji, vožnja u jednom od najluksuznijih vozila može predstavljati izniman doživljaj kojim ćete uljepšati posebne trenutke za sebe i svoje voljene.

Za vrijeme Valentinova FLEET rent a car vam nudi najatraktivnije cijene vozila poznatih proizvođača, Audi A3 i BMW serije 1 već od 145,00 kn+PDV/dnevno, Mercedes GLA i B klasa od 295,00 kn+PDV/dnevno, Mercedes E klasa i BMW 5 od 495,00 kn+PDV/dnevno, Mercedes ML od 1.045,00 kn+PDV/dnevno, Porsche Cayenne od 1.295,00kn+PDV/dnevno.

Ujedno i sva vozila iz Elite ponude, za najam u razdoblju od 01.02.2015. do 30.06.2015. dostupna su po promotivnim cijenama za dugoročne najmove, od 4.550,00 kn+PDV/mjesečno.

Potražite nas u poslovnicama diljem Hrvatske: rent a car Zagreb, rent a car Split, rent a car Rijeka, rent a car Dubrovnik, rent a car Zadar, rent a car Pula, rent a car Makarska i rent a car Poreč.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?