Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledanje finala

Fešte do jutra bez obzira na to hoće li se okititi zlatom ili srebrom

navijači
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
15.07.2018.
u 13:10

Zagrepčani će prijenos utakmice gledati na glavnom te na Strossmayerovu trgu, gdje će se u ponedjeljak pratiti i prijenos dočeka

Zlato ili srebro slavit će se na Starčevićevu trgu. - Bili prvi ili drugi na svijetu, i jedno i drugo je povijesni rezultat i treba to proslaviti! Svirat će Lira band, građane će zabavljati i DJ Tac, a pripremamo i vatromet - najavljuje Željko Lončar iz protokola Grada Osijeka.

Utakmica će se, kao i dosadašnje, gledati na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi. Nakon prigovora što prijenosa nema i na glavnome trgu pa središte grada zjapi prazno, finale će se gledati i na Starčevićevu trgu. Kupiti dres ili navijačku majicu, pogotovo žensku, u Osijeku je gotovo nemoguća misija. Trgovci, nesumnjivo, trljaju ruke, no građani komentiraju da su se mogli i bolje pripremiti.

>>Pogledajte Večernji pressing by Igor Štimac u kojem su gosti bili Lovren, Mandžukić i Subašić

Karlovčani će moći pratiti finale na Trgu bana Josipa Jelačića, i to na tri velika videozida, kao i za vrijeme utakmice s Engleskom.
Do 17 sati nastupat će lokalni bendovi, a u 17 sati počinje prijenos. Veliki videozid bit će postavljen na kupalištu uz Koranu, ali će i svaki će kafić nuditi gledanje na velikom televizoru.

- Jako sam sretan što je poslodavac otkazao popodnevnu smjenu u nedjelju. Trebao sam raditi popodne i već sam smišljao isprike, a ovako ćemo  svi moći gledati tekmu. Ići su s društvom na Trg, ostalo mi je pirotehnike od Nove godine koju sam čuvao za ovo Svjetsko prvenstvo. Bit će ludo kakav god bio rezultat  - kaže Karlovčanin. Tvrtka Zelenilo na kružni tok na Korzu postavila je zastor s kvadratićima u znak podrške vatrenima.

Sisak će i dalje imati tri lokacije za gledanje utakmice. Kutina organizira gledanje utakmice u šatoru na prostoru trga dr. Franje Tuđmana od 15 sati, a Petrinja na rukometnom igralištu. Grad Hrvatska Kostajnica odlučio je početak uredovnog vremena Gradske uprave u ponedjeljak pomaknuti na 11 sati. - Želimo da se zaposlenici provesele i odmore - rekao gradonačelnik Dalibor Bišćan.

Zadrani će se ponovno okupiti na Forumu, a koliki se broj navijača očekuje na Poluotoku, pokazuje i odluka o zabrani prometovanja dijelom stare gradske jezgre od 15 sati. Grad Zadar organizirao je i besplatan autobusni prijevoz od kolodvora do Poluotoka.

U Varaždinu uz gledanje utakmice već pripremaju i doček svom sugrađaninu Zlatku Daliću. Gradonačelnik Ivan Čehok najavljuje “totalnu ludnicu” i svirku Zaprešić boysa te Prljavog kazališta. Varaždinska policija vozače upozorava da ne sjede na vanjskim dijelovima vozila.

navijači
1/16
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:32 15.07.2018.

Smiri se @ thekurcula nije ovo zadnje svjetsko,treba samo privolit Albance da igraju za srbe vidio si kako ginu na terenu ?

Avatar Darijus
Darijus
15:22 15.07.2018.

Bilo zlato ili srebro, nasa reprezentacija je vec sad pobjednik. Najbolja hvala nasim pobjednicima vjerujem da bi bila, kad bi hrvatski narod a pogotovo mladez makar pokusali biti kao oni. POBJEDNICI. Tko su u i sto su pobjednici? O Donaldu Trumpu mozemo misliti svasta, ali u jednom je u pravu. Svojedobno je rekao; " glavna razlika izmedju pobjednika i gubitnika je nacin na koji reagiraju na svaki novi okretaj sudbine**. A takvih je u zivotu i poslu puno". Okreti sudbine su manje ili vece teskoce, problemi i porazi. . Pobjednici prelaze i ozbiljne zapreke i probleme. Gubitnici kleknu i padaju i na puno manjima, i onda za svoje neuspjehe krive sve oko sebe, od roditelja i okoline do drzave i politicara (ovi zadnji i jesu krivci za mnogo loseg ali NISU samo oni). Pobjednici imaju jaku i izrazenu zelju za uspjehom i izrazenu odgovornost prema sebi i drugima. Pri ucenju, obuci i treninzima imaju stav; "nikad zadovoljan" ili "mogao sam i vise". Nakon bilo kakvog neuspjeha (koji su sastavni dio puta do vrha-pobjede) odlucni su da se vrate na posao (teren), pametniji, jaci i bolji nek prije. Pobjednici ne mrze onoga tko je njih pobjedjivao bio bolji od njih u odredjenim trenucima ili rusio. Pravi pobjednici od takvih uce. Pravi pobjednik ne laze sebe da nema slabosti. On ih je svjestan i nastoji ih ispraviti. Pravi pobjednik zna da se do vrha ne dolazi preko noci... Eto, to je nasa nogometna reprezentacija. POBJEDNICI. I dao Bog da jednog dana i vecina Hrvata bude takva.

BF
bf2
15:54 15.07.2018.

upravo tako,Hrvatska je među prve dvije reprezentacije u SVIJETU!!! neka daju sve od sebe i neka pobjedi bolji,ja feštam u svakom slučaju :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije