Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledanje finala
Povratak na članak

Fešte do jutra bez obzira na to hoće li se okititi zlatom ili srebrom

Zagrepčani će prijenos utakmice gledati na glavnom te na Strossmayerovu trgu, gdje će se u ponedjeljak pratiti i prijenos dočeka

Komentari 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:32 15.07.2018.

Smiri se @ thekurcula nije ovo zadnje svjetsko,treba samo privolit Albance da igraju za srbe vidio si kako ginu na terenu ?

VL
Avatar Darijus
Darijus
15:22 15.07.2018.

Bilo zlato ili srebro, nasa reprezentacija je vec sad pobjednik. Najbolja hvala nasim pobjednicima vjerujem da bi bila, kad bi hrvatski narod a pogotovo mladez makar pokusali biti kao oni. POBJEDNICI. Tko su u i sto su pobjednici? O Donaldu Trumpu mozemo misliti svasta, ali u jednom je u pravu. Svojedobno je rekao; " glavna razlika izmedju pobjednika i gubitnika je nacin na koji reagiraju na svaki novi okretaj sudbine**. A takvih je u zivotu i poslu puno". Okreti sudbine su manje ili vece teskoce, problemi i porazi. . Pobjednici prelaze i ozbiljne zapreke i probleme. Gubitnici kleknu i padaju i na puno manjima, i onda za svoje neuspjehe krive sve oko sebe, od roditelja i okoline do drzave i politicara (ovi zadnji i jesu krivci za mnogo loseg ali NISU samo oni). Pobjednici imaju jaku i izrazenu zelju za uspjehom i izrazenu odgovornost prema sebi i drugima. Pri ucenju, obuci i treninzima imaju stav; "nikad zadovoljan" ili "mogao sam i vise". Nakon bilo kakvog neuspjeha (koji su sastavni dio puta do vrha-pobjede) odlucni su da se vrate na posao (teren), pametniji, jaci i bolji nek prije. Pobjednici ne mrze onoga tko je njih pobjedjivao bio bolji od njih u odredjenim trenucima ili rusio. Pravi pobjednici od takvih uce. Pravi pobjednik ne laze sebe da nema slabosti. On ih je svjestan i nastoji ih ispraviti. Pravi pobjednik zna da se do vrha ne dolazi preko noci... Eto, to je nasa nogometna reprezentacija. POBJEDNICI. I dao Bog da jednog dana i vecina Hrvata bude takva.

VL
BF
bf2
15:54 15.07.2018.

upravo tako,Hrvatska je među prve dvije reprezentacije u SVIJETU!!! neka daju sve od sebe i neka pobjedi bolji,ja feštam u svakom slučaju :D

VL
BF
bf2
15:54 15.07.2018.

upravo tako,Hrvatska je među prve dvije reprezentacije u SVIJETU!!! neka daju sve od sebe i neka pobjedi bolji,ja feštam u svakom slučaju :D

VL
TH
thekurcula
14:02 15.07.2018.

Kako sad bez obzira!? Ili zlato ili ništa! Srebro, koliko god da je sjajno, neće biti dovoljno da pokrije činjenicu da je upravo ovih dana Bugarska pretekla Hrvatsku u ekonomskom razvoju, to jest da je Hrvatska, i pored toga što je 1988. bila razvijena od 12 sadšnjih EU država, i bez obzira što godišnje inkasira 12 milijardi evra od turizma, od sada i zvanično najnerazvijenija zemlja EU! Eto zašto mora da padne zlato!

VL
MU
Mukowsky
16:23 15.07.2018.

Oni su naši prvaci šampioni vitezovi pobjednici. Samo hrabro!!! Uživajmo. Ne igra se finale svaki dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.