Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Dijete kazneno prijavljeno jer je lakše ozlijedilo drugo dijete

Policija/Ilustracija
Marko Prpic/PIXSELL
29.03.2018.
u 13:45

Sukob iz virtualnog svijeta prelio se u stvarni svijet, pa je jedno dijete napalo drugo i lakše ga ozlijedilo, zbog čega je zaradilo kaznenu prijavu.

O ne baš svakidašnjem događaju izvijestila je PU šibensko-kninska. Navode naime, da su dovršili kriminalističko istraživanje nad djetetom, koje se sumnjiči da je lakše ozlijedilo drugo dijete!?

U policijskom priopćenju se ne navodi koliko djeca koja su sudjelovala u događaju imaju godina, no vjerojatno se radi o djeci do 14 godina. Sukob među djecom dogodio se 27. ožujka u prijepodnevnim satima u Vodicama, a razlog sukoba je ranije komunikacija na društvenim mrežama tijekom koje se dvoje djece posvađalo. Sukob iz virtualnog svijeta prelio se u stvarni svijet, pa je jedno dijete napalo drugo i lakše ga ozlijedilo, zbog čega je zaradilo kaznenu prijavu.

Komentara 6

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:38 29.03.2018.

Nek se javi mama jedna i druga na razgovor

XN
xnet0822
15:59 29.03.2018.

Ima još Vodičana koji nisu djeca, već balavci koji ne poštuju i maltretiraju starije osobe ... ako treba dat ću vam popis koji su !

DU
Deleted user
10:51 30.03.2018.

To je u redu, ali treba kazneno goniti roditelje, jer ta djeca bi trebala osim školskog odgoja i obrazovanja, dobivati i kućni odgoj. Nitko ne haje, nitko se ne smatra odgovornim, svi bi da netko drugi obavi njihov dio posla. Ponašanje mnogih na vrhu spustilo se do dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije