Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović još šuti

Evo kako Vlada na Facebooku odgovara na pitanje o Lovrić-Merzel!

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
03.02.2014.
u 17:30

"Podsjećamo da gospođa Lovrić Merzel nije članica Vlade te da je DORH samostalno i neovisno pravosudno tijelo", pišu u odgovoru na Facebook-profilu Vlade

Iako svi očekuju reakciju premijera Zorana Milanovića o najnovijim optužbama protiv SDP-ove županice Marine Lovrić-Merzel, za koju njezina bivša šefica kabineta Jasmina Jovev tvrdi da je krivotvorila račune njoj u korist, predsjednik Vlade i SDP-a još se uvijek ne oglašava.

Na pitanja o Jovev i Lovrić-Merzel na Facebook-profilu Vlade, služba koja odgovara svaki put istim riječima. "Podsjećamo da gospođa Lovrić Merzel nije članica Vlade te da je DORH samostalno i neovisno pravosudno tijelo", pišu u odgovoru na Facebook-profilu Vlade te potom prenose "priopćenje Županijskog državnog odvjetništva u Sisku".

Priopćenje Županijskog državnog odvjetništva

"U povodu izjave bivše predstojnice kabineta sisačko-moslavačke županice Jasmine Jovev koju je dala u televizijskoj emisiji 'Nedjeljom u 2' o nezakonitim raspolaganjima sredstvima proračuna županice od Marine Lovrić Merzel, nadležno državno odvjetništvo u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provodi izvide. (2. 2. 2014.).

Do sada je Županijsko državno odvjetništvo u Sisku tijekom provođenja izvida zatražilo porezno-upravni nadzor od Porezne uprave, Središnjeg ureda Zagreb, a također je od policije i od Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zatraženo sveobuhvatno kriminalističko istraživanje.

Po primitku naloga policija je na temelju do tada prikupljenih saznanja obavijestila Županijsko državno odvjetništvo u Sisku da je istraživanje u tijeku i kako će po dovršetku istraživanja dostaviti potrebnu dokumentaciju i podatke o svim drugim saznanjima. Nakon primitka posebnog izvješća Županijsko državno odvjetništvo u Sisku u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta donijet će odluku o daljnjem postupanju", prenose na Facebook-profilu Vlade priopćenje Županijskog državnog odvjetništva u Sisku.

>>Načelnik Lipovljana o Lovrić-Merzel: Tako velikog domjenka nije bilo!

>>Stanković: Sramota je da se ne staje na stranu zviždačice

>>'Lovrić-Merzel ne može ostati članica SDP-a, ako se optužbe pokažu točnima'

Komentara 38

ZB
zbisko
17:48 03.02.2014.

Dubokog sam uvjerenja kako ovo društvo propada zbog koruptivnog sustava koji se u najcrnijem izdanju prikazuje u stranci čiji predsjednik tvrdi da su drukčiji i pošteni. To ja zovem nemoralnošču i nedostatkom etičnosti političkog duha.

Avatar puky
puky
17:52 03.02.2014.

... podsjecam ja vas crveni da je ova lopovusa dio vase partije, vaseg svjetonazora i nacina funkcioniranja ... a podsjecam vas da je lopvluk zabranjena i sramotna rabota ... zato se ne izvlacite na nezavisnost "institucije" koja ne stiti nii zakonitost drzave za koju radi a kamoli univerzalne ljudske vrijednosti ... strava ...

DU
Deleted user
17:58 03.02.2014.

Kad predsjednik jedne stranke izjavi da je ubojstvo dvoje ljudi za njega "etički neutralno", kad taj isti predsjednik te iste stranke izjavi da nakon svih lopovluka, prevara i pokušaja podmićenja za njega "slučaj Sabo ne postoji", i kad isti tajj predsjednik iste te stranke govori da "čistki neće biti jer oni nisu Rusija" - onda je više nego razumljivo da dužnosnici te stranke nemaju nikakvog straha - jer što god oni učinili stranka ima policiju, uSKOK i DORH čvrsto pod svojom kontrolom pa su svi lopovluci u biti unaprijed zacrtani kao "moralno neutralni" pa "institucije neka rade svoj posao" ali ne kod njih nego kod svih drugih koji ne misle kao oni. To je ta "nova pravednost" koju je propagirao josipović i na njoj dobio izbore, i to je ono "poštenje i transparentnost" na kjoj je milanović dobio izbore! Koga čudi sve to? Mene ni najmanje!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije