Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među ranjivima po klimatskom riziku

Europski Green Deal i gdje je tu Hrvatska: Mogli bi postati zemlja autoindustrije budućnosti

31.07.2022.
u 11:20

Hrvatska se u obnovljivim izvorima energije najviše oslanja na hidroenergiju, premalo na solarnu i energiju vjetra. No budući da klimatske promjene nose rizik od dugotrajnih suša kao ovoga ljeta, u problemu smo jer hidroelektrane ne rade ako nema vode

Komentara 13

DU
Deleted user
11:46 31.07.2022.

Gluposti, sa ovako visokim porezima, zakonima koji se svake godine mijenjaju i visokom stopom korupcije u vlasti nijedan globalni konglomerat neće riskirati s milijardama investicija u Hrvatsku.

ZD
zdenkoj
12:30 31.07.2022.

Zemlja auto industrije budućnosti?Ma s kojim kadrom?Sa napuhanim 5 iz srednje škole da bi se studiralo pravo,ekonomija i filozofija.Ma dajte.

JO
Jole121
12:39 31.07.2022.

Dok mi ne prestanemo biti zemlja praznovjerja, te postanemo zemlja znanja tu nema nikakve posebno svijetle budućnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?