Naslovnica Vijesti Hrvatska

Inicijativa oporbe za opoziv Dalić je bespredmetna

'Sve su ove inicijative više u smislu samopromocije i traženja medijske pozornosti'
28. veljače 2018. u 17:33 16 komentara 2238 prikaza
Bruna Esih smatra da neće doći do ostavke ministrice Dalić
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Nezavisna zastupnica Bruna Esih ocijenila je u srijedu u Saboru da je inicijativa oporbe za opozivom potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić bespredmetna kao i da meta ne bi trebala biti ona, već premijer Andrej Plenković.

Knjiga žalosti za Slobodana Praljka U prostorijama HGZ Otvorena knjiga sućuti za generala Praljka, upisali se Bruna Esih, Hasanbegović, Rojs...

"Dalić ne bi trebala biti meta ove priče nego onaj čiji je ona odabir, a to je premijer Plenković. Međutim, zna se da za to ne postoji dovoljan broj ruku u Saboru i ova inicijativa je bespredmetna, to je stav Kluba Nezavisni za Hrvatsku", izjavila je Esih.

"Sve su ove inicijative više u smislu samopromocije i traženja medijske pozornosti. Ozbiljna priča se ne donosi na ovakav način, ne kasni se sa sastankom deset minuta, ne dolazi se bez jasne točke, ne očekuje se od predsjednika drugih klubova da stanu iza inicijatora dok se još ništa ne zna. U tome ne namjeravam sudjelovati", dodala je.

Peđa Grbin i Bruna Esih Fake news Grbin i Bruna Esih upali u zamku lažnih profila i zaratili na Facebooku Peđa Grbin i Bruna Esih Odgovorila SDP-ovcu Bruna Esih: Jedina osoba koja bi se trebala ispričati je sam Peđa Grbin Intervju Bruna Esih: Ponosni smo što smo bili prevaga da se makne Tito
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka