Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bruna Esih: Jedina osoba koja bi se trebala ispričati je sam Peđa Grbin

Radi se o jednom u nizu lažnih profila koji radi prikupljanja tzv. lajkova koriste moje ime koje je, očito, iskoristio i sam Peđa Grbin kojemu je, po svemu sudeći, ponestalo medijske pozornosti, kaže Esih
05. listopada 2017. u 16:03 29 komentara 2665 prikaza
Peđa Grbin i Bruna Esih
Foto: PIXSELL

Nakon što je saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin preko Facebooka zatražio da mu se Bruna Esih ispriča jer je, kako on tvrdi, širila klevetu o njegovu ocu, oglasila se i Bruna Esih.

Peđa Grbin i Bruna Esih Lažni profil? Grbin očekuje ispriku od Esih. Hasanbegović: On se treba njoj ispričati!

Ona kaže kako taj post o njegovu ocu na Facebooku uopće nije ona pisala već je objavljen na lažnom profilu.

– Niti se radi o mom Facebook profilu niti bih se ikad spuštala na razinu komentiranja osobnih, obiteljskih i sličnih statusa – radi se o jednom u nizu lažnih profila koji radi prikupljanja tzv. lajkova koriste moje ime koje je, očito, iskoristio i sam Peđa Grbin kojemu je, po svemu sudeći, ponestalo medijske pozornosti – napisala je Bruna Esih i dodala:

– Na Facebooku u ovom trenutku postoji 11 stranica, profila ili grupa potpore koje se koriste mojim imenom. Od toga samo je jedna moja službena stranica, što je jasno istaknuto a što nije slučaj s ostalih 10. Moja službena stranica ima gotovo 30 000 pratitelja, a najveći broj političara na daleko istaknutijim pozicijama i s dugom karijerom nema takvu potporu, no ona je ujedno i razlog za povećan interes medija i javnosti. Osim upornog prijavljivanja lažnih profila samom Facebooku, policijske prijave i prijave Agenciji za zaštitu osobnih podataka, na žalost ne postoje mehanizmi kojima bih mogla spriječiti u potpunosti nepoznate mi ljude u njihovim objavama, unatoč tomu što za svoju promociju koriste moje ime i to čine s različitim motivima, kao što je, ponavljam, učinio i Peđa Grbin.

Ona ističe kako iz svega proizlazi da je "jedina osoba koja bi se trebala ispričati sam Peđa Grbin".

Peđa Grbin POČETAK KRAJA? Grbin će iznijeti prijedloge za opoziv Bernardića Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih čekaju glasovanje o novim ministrima MILAN IVKOŠIČ Hrvatska je desnica polumrtva, preživljava od Srba, trgova, plakata... Milan Ivkošić Briše se rasizam Zokija, Dončića, Bauka, a prišiva Hasanbegoviću, Esih, Bujancu...
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar bujica
  bujica:

  Da je debeli gospon,ispričao bih se gđi.Esih.Ali nije!

 • kamenjar0404:

  Pedja Grbin komunjara i udbas od 2 metra bi tukao valjda ovu njeznu ljepoticu !!!

 • Avatar Agramer77
  Agramer77:

  valjda je on napravil profil i sad kmeči kao i ostali šumadijci