Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadnut Kameni

Eksplozije zatresle Podgoricu: 'Hauba' Saaba letjela 30 metara

01.03.2013.
u 09:35

Eksplozivna naprava, najvjerojatnije postavljena pod haubom automobila Saab, probudila je oko pola sata nakon ponoći stanovnike glavnog crnogorskog grada Podgorice.

Eksplozivna naprava, najvjerojatnije postavljena pod haubom automobila Saab, probudila je oko pola sata nakon ponoći stanovnike glavnog crnogorskog grada Podgorice.

Podgoričke Vijesti pišu da je od siline detonacije "Hauba" Saaba odletjela 30-ak metara, a popucala su i stakla na obližnjoj zgradi i kući. U centru grada u eksploziji je potpuno uništen automobil Podgoričanina Aleksandra Jovića zvanog Kameni.

Nakon prve detonacije, ubrzo se čula i druga, a policija pretpostavlja da je eksploziv bačen ispred Jovićeva poslovnog prostora, koji se nalazi preko puta uništenog automobila. Policija je nakon eksplozije blokirala cijeli kvart, dok su vatrogasci gasili automobil.

Podgorički mediji pišu da je Jovović bio vlasnik diskoteke Planet u Podgorici, a imao je klubove i u Srbiji.

Komentara 2

GE
generalsaosnovnom
10:47 01.03.2013.

Ekološka država pa odstranjuju zagađivače

Avatar ivek
ivek
20:51 01.03.2013.

kad se mafija nasmrsce kokaina,,, sve leti u pa i saab

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije