Eksplozija

Eksplozija u brodogradilištu Viktor Lenac, poginuo radnik

nesreća (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
21.07.2011.
u 16:19

Prema prvim informacijama plinska boca eksplodirala je na brodu na kojem traju remontni radovi na doku 5.

U eksploziji boce tehničkog plina u  brodogradilištu Viktor Lenac u Kostreni danas oko 15 sati poginuo je radnik, priopćeno je iz Operativno-komunikacijskog centra PU primorsko-goranske.

Prema prvim informacijama plinska boca eksplodirala je na brodu na kojem traju remontni radovi na doku 5. Stradali muškarac radnik je kooperantskog poduzeća. Očevid na mjestu nesreće obavit će uz policiju istražni sudac riječkog Županijskog suda te inspektori zaštite na radu.

Komentara 4

DU
Deleted user
16:55 21.07.2011.

\"Stradali muškarac radnik je kooperantskog poduzeća.\" _____________________________ \"Slučajno\" nije navedeno o kojem poduzeću je riječ?!

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
19:31 21.07.2011.

5533, podatak o nazivu kooperantskog poduzeća ti je važan zbog ... čega? Da pošalješ brzojav sućuti ili da razviješ neku novu teoriju crvene zavjere?

DU
Deleted user
20:10 21.07.2011.

21.07.2011. u 19:31h Gump, Forrest je napisao/la: 5533, podatak o nazivu kooperantskog poduzeća ti je važan zbog ... čega? Da pošalješ brzojav sućuti ili da razviješ neku novu teoriju crvene zavjere? ______________________________________ Forreste, svojedobno su u Lencu radili i Croscovci,i, koji su bili raspoređeni na razna radna mjesta (pa i čišćenje bazena, ne bazena za kupanje, to ti valjda jasno..), varenje, prekrajanje, i sto čuda. Kadar koji nije bio osposobljen za te poslove, već su ih tamo \"bacili\" zbog pauziranja na primjerice platformama; stoga je i veća mogućnost nezgoda na radu-zbog neznanja rukovanja određenim strojevima. Crosco u Lencu je samo primjer, dakle, iz tog razloga me zanima o kojoj je to firmi riječ, a da se ne smije imenovati. Možebitan kadar koji također nije osposobljen za određene poslove? A sućut svakako izražavam obitelji, makar i ovim putem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije