Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Ekskluzivno saznajemo: Gazda se u Londonu sastao s Datom i Picardom

Ivica Todorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
12.05.2018.
u 09:37

Pogađate, namjera im je warp pogonom doći u Hrvatsku brodom USS Enterprise, napasti Borga i vratiti Agrokor.

Subota, 5.5

Nikada Štef Deverić i Niko Kranjčar ne bi prešli u Hajduk da im je Ivan Pernar bio trener! Njegov politički genij, očito još nije dosegegnuo plafon. Političar novog kova, ovih je dana izjavio da će njegovi kamaradi koji će se kandidirati na listi Živog zida, morati potpisati da će platiti dva milijuna kuna, ukoliko nakon ulaska u Sabor, požele promijeniti stranku. Ako ne budu imali love, zna se, ovrha! Pa neka onda zovu Pernara i Sinčića da im legnu ispred vrata.

Nedjelja, 6.5.

Četnički vojvoda Dražen Šešelj krenuo je malo provocirati ono malo živih Hrvata u Hrtkovcima koje onomad nije uspio protjerati, a Vojislav Keleminec i njegova družba, pošli su malo provocirati ono puno mrtvih Srba u logoru Jasenovac. Policija je zaustavila obojicu. Samo malo, molim vas. Evo, upravo mi iz režije javljaju da se četnički provokator zove Vojislav, a ovaj drugi Dražen. Oprostite, meni je to sve isto izgledalo, pa je došlo do zabune.

Ponedjeljak, 7.5.

U Rusiji krunidba. Car Vladimir Vladimirovič Putin, ponovo je okrunjen u Moskvi. Baš je bilo lijepo. Okružen tisućama podanika iz zemlje i inozemstva, prisegnuo je da će poštivati prava i slobode čovjeka i građanina, iako vjerojatno nije mislio baš na sve građane, nego samo na one koji ga podržavaju i da će će štititi suverenost i sigurnost. Tu smo sigurni da je mislio samo na Rusiju, a ne na, recimo, Ukrajinu ili Gruziju.

Utorak, 8.5.

Božo Vukušić, Vice Vukojević i njihov kolega Vladimir Šeks objavljuju kako se na Bleiburgu ima mahati samo državnim i vjerskim barjacima. Preporučuju da se građani obuku u svjetlije tonove. Zbog vrućine. Navodno austrijski meteorolozi predviđaju velike vrućine, čak najavljuju da će svi koji dođu u crnoj robi biti kažnjeni. Izgleda da se u austriji crno ne nosi ni u sprovodima, ni u bilo kakve druge komemorativne svrhe. Čudna neka zemlja.

Srijeda, 9.5.

Krizne situacije traže velike žrtve, mudre vizionare i najbolje sinove i kćeri koji su spremni žrtvovati sve za opće dobro. U redu, katkad i za nekoliko milijuna kuna. Lijepo je čitati emajlove Martine i njenih prijatelja koji su napisali Lex Agokor. Nosila ih je ideja da se ne treba zakona i Ustava držati kao pijan plota, a nad njihovim pametnim glavicama, lebdjelo je legendarno Rolijevo pitanje: Ima li mene tute? Na kraju je ispalo da barem o tome ne trebaju brinuti. Love je bilo za sve.

Četvrtak, 10.5.

David Icke godinama tvrdi da svijetom vladaju ljudi-gušteri, a Thomson da su na oko nas antikristi i masoni, komunisti ovi, oni, ali emajl Povjerenika Ante, baca novo svjetlo na tu priču. Svijetom, barem ovim našim, vladaju kibernetički organizmi iz Borga! Mi jadni do jučer mislili da je Martina sama napisala jedne noći zakon, kada su njeni otišli spavati, a Ante, njegovi dečki i ona dijelom su kolektivne svijesti, koja ima i svoju himnu: Borgže čuvaj Hrvatsku, moj dragi dom.

Petak,11.5.

Ekskluzivno saznajemo da se Gazda u Londonu sastao s komandantom Datom i kapetanom Jean-Luc Picardom. Pogađate, namjera im je warp pogonom doći u Hrvatsku brodom USS Enterprise, napasti Borga i vratiti Agrokor. Nakratko im se pridružio Ivan Zvonimir Čičak, koji se uskoro udaljio s aktovkom punom SMS-ova koji dokazuju da je i Plenki kibernetički organizam. Čičku su SMS-ove u ruke predali Spock i klingonac Worf. Čičak se odmah teleportirao u DORH. To be continued...

Komentara 13

ST
starter
10:19 12.05.2018.

bijedan članak , i što si htio reči?

Avatar Apsalar
Apsalar
11:37 12.05.2018.

I nije naročito duhovito..

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
10:02 12.05.2018.

Dragi Toni Ivanisevic , djevojacko prezime tvoje majke je sarkazam ??? Mogo bi se i ti naci sa gospodjom zavod za zaposljavanje da oslobodis nas svog osobnog nehumora .. Ako vec nemas o cemu pisat onda se ne moras ni ponasat kao vilibor sincic jer ono sto je on u saboru ti si na vecernajku .. Fora si totalna samo ne znam kome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije