Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA U HAAGU

Ekskluzivno doznajemo: Hrvatska je spremna za Schengen, potez nizozemske vlade bio je ključan

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.12.2021.
u 17:43

Hrvatska je prešla važan korak na putu prema ulasku u Schengensku bezgraničnu zonu nakon što je danas na sastanku Vijeća ministara unutarnjih poslova Europske unije potvrđen konsenzus oko zaključaka o tehničkoj spremnosti Hrvatske za Schengen.

Ključne riječi

Komentara 74

WI
wice
20:45 09.12.2021.

Administrator,hajde objasni mi zašto sam blokiran na tri dana zbog mog komentara "Bravo Luka" upučenog Luki Modriću!?

EH
enigmus-hr
18:32 09.12.2021.

Danas je valjda dan žalosti članovima našeg društva koji bi naseljavali migrante. A iako se ni po čemu drugom ne slažu, vlada i predsjednik se slažu oko ovog pitanja. Čestitke Hrvatskoj, čestitke našoj policiji o svima koji su doprinijeli uklanjanju posljednje barijere prema Zapadu.

BJ
bjmaro
18:57 09.12.2021.

Bravo. Hrvatska je Zapad i kakav god bio, bolji je od balkanske krčme gdja nas neki žele uvaljati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?