Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična povorka

'Ekipa iz Dumovca' dva sata spašavala pačiće od zagrebačkog prometa

Foto: Dumovec
22.04.2020.
u 13:30

'Usmjeravali smo pačju obitelj preko maksimirskih sportskih terena i stadiona GNK Dinamo Zagreb. Jedna je gospođa pritom preuzela posao zaštitara. Štitila je pačiće od mačaka koje tamo žive'

Čuvali smo i spasili jednu pačju obitelj, poručili su iz Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba.

Građani su patku s 10 pačića uočili kraj tramvajskog okretišta na Borongaju, pa su pozvali 'ekipu iz Dumovca' kako pačići ne bi stradali u prometu.

- Došli smo i pokušali ih uloviti, ali patka se spretno izmicala našoj mreži. Procijenili smo da joj ne želimo stvarati dodatan stres i da je najbolje da cijelu obitelj prepratimo u Park Maksimir.

I onda je krenula neobična povorka! Usmjeravali smo pačju obitelj preko maksimirskih sportskih terena i stadiona GNK Dinamo Zagreb. Jedna je gospođa pritom preuzela posao zaštitara. Štitila je pačiće od mačaka koje tamo žive. Dodatno smo na patkice pazili pri prelasku ceste. Malo, pomalo nakon dva sata stigli smo u Park Maksimir - opisuju na svome Facebooku profilu.

Patku i pačiće uspješno su ostavili na novoj adresi. Neka uživaju na sigurnom!

Komentara 2

GL
GlasnaJasna
14:13 22.04.2020.

hvala dobri ljudi.

LA
Lavica7
15:40 22.04.2020.

Neka im je sa srecom! I nek dragi Bog blagoslovi te dobro ljude!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije