Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično ubojstvo

Egipat: Nakon seksa ubila supruga pa njime nahranila pse i mačke

lutalice
Pixsell
20.03.2012.
u 21:36

Egipćanka je prvo spavala sa suprugom te ga je nakon toga ubila i izrezala njegovo tijelo na komade. Kaže da je to učinila jer ju je konstantno maltretirao

Uhićena je Egipćanka koja je na spavanju ubila svojeg supruga, izrezala njegovo tijelo na komade i njime nahranila mačke i pse, piše newsnet.com.ng.

Žena se, naime, cijelu noć seksala sa suprugom i kada ga je izmorila, odlučila ga je ubiti. Uhićena je dva tjedna nakon ubojstva, a policiji je ispričala kako je to učinila jer ju je konstantno maltretirao. Na internetu je tražila najbolji način za ubojstvo i tada je došla do zaključka kako ga treba izmoriti seksom da bi zaspao.

Žena, inače turistički vodič kao i njezin suprug Adel Abdullah, je ispričala kako je imala plan i njega se pridržavala. Dodala je kako je nakon seksa njezin suprug zaspao, a ona je tada otišla po nož.

Ubola ga je nožem, no on nije odmah preminuo jer je nož bio premali pa je otišla po drugi i okončala mu život te zaspala kraj njega.

– Nakon što sam se probudila, počela sam rezati njegovo tijelo na male dijelove. Spakirala sam komade u vrećice i bacila ih mačkama i psima lutalicama u vrtu. Zatim sam sjedila na balkonu i gledala ih kako jedu – ispričala je žena policiji.

– Svaki put kad su pojeli jedan komad, bacila bi im drugi. Zatim sam zdrobila njegovu lubanju i kosti, polila ih crnom bojom i bacila u smeće kako nitko ne bi prepoznao što je to – dodala je.

Muškarčev brat prijavio je nestanak 15 dana nakon ubojstva, a policija ju je otkrila zahvaljujući jednom smetlaru koji je našao kost noge i pozvao policiju.

– Ubila sam ga jer me nije prestajao vrijeđati i maltretirati. Totalno je izbrisao moju osobnost. Svađe su postale sve gore nakon što mi je odbio dati razvod i jedini izbor bio je da ga ubijem – rekla je Egipćanka.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
23:54 20.03.2012.

Hladnokrvna zena. A ako je htila da se razvede a muz njoj nije dao mogla je odseliti za pocetak pa ga prijaviti za zlostavljanje. I vec kad se seksala cijelnu noc mora da ga je i voljela, znaci da juu nije silovao, ipak je iskrena pa njoj pola treba oprostiti

IB
istina_boli
06:39 21.03.2012.

Na BBC-u pise da je ona katolkinja, a on musliman i da ju je stalno vredjo po vjerskoj osnovi, pa mu je ona tako i vratila. Kazu da je raskomadane djelove htjela bacit svinjama, ali nije nigdje mogla naci ni jednu svinju.

Avatar oris2
oris2
22:22 20.03.2012.

poshteno!U Egiptui nije imala nekih boljih izbora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije