Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.02.2018. u 14:07

Čovjek koji je mjesecima uvjeravao porezne obveznike koji ga plaćaju, svoje dugogodišnje suradnike koji su ga stvorili, kao i tadašnje koalicijske partnere koji su mu osigurali devet mjesta u Saboru da neće ući u "Titanik Vladu", ponovno nam besramno drži moralna predavanja i poziva na transparentnost.

Čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak sazvao je konferenciju za medije kako bi progovorio o kurikularnoj reformi zbog koje se on postavio za hrvatskog mesiju te se izložio ruglu javnosti i ugrozio “uspješnu političku karijeru”...

– Zbog poluinformacija i laži dolazi do sumnji, zato se ovako obraćamo s jasnom platformom. Želimo biti transparentni i spremni smo na komentare i kritike građana. Da imate točne informacije, a ne da se prostor zagađuje dezinformacijama o važnoj reformi poput kurikularne reforme. Od danas ćemo, što se HNS-a tiče, uvesti novi standard u hrvatsku politiku, budimo jasni i transparentni – rekao je Vrdoljak.

Čovjek koji je mjesecima uvjeravao porezne obveznike koji ga plaćaju, svoje dugogodišnje suradnike koji su ga stvorili, kao i tadašnje koalicijske partnere koji su mu osigurali devet mjesta u Saboru da neće ući u "Titanik Vladu", ponovno nam besramno drži moralna predavanja i poziva na transparentnost. Klijentelistička stranka koja je s jedva dva posto podrške građana u nekoliko Vlada držala konce igre i punila ministarstva i državne tvrtke ponovno "uvodi novi standard u hrvatsku
politiku". HNS i Vrdoljak uzimaju si za pravo prozivati javnost, medije i one koji im plaćaju brojne fotelje za širenje laži i poluinformacija... Dižu glas oni koji su zgadili hrvatsku političku scenu svakome tko nije član njihova klana. A evo kako je Vrdoljak pisao prije nego što je postao mesijanski reformator i sa Šeksom dogovorio sakrivanje pod Plenkovićeve skute.

"Petrovljev trbuhozborac Grmoja ne prestaje lagati, pa tako ponovno širi fake news o dogovoru HNS-a i HDZ-a, ali ne mogu reći da me to nešto posebno iznenađuje. Lagala je ta družina i nakon potpisa javnog bilježnika, lagali su i nakon 7 jamstava, lagali su i kad su zaustavili reformu kurikuluma – pametnom dosta. Ja se svojih stavova, za razliku od ekipe koja je izrasla iz pokreta Željke Markić, Hrasta i Grozda, čvrsto i dosljedno držim – nema preslagivanja s HDZ-om! Au revoir Božo", napisao je tada Vrdoljak.

Na istom tragu tada je bio još jedan HNS-ovac, aktualan ovih dana jer je dobio tu čast da postane hrvatski konzul u New Yorku iako ne priznaje demokratski izabranog predsjednika jedne od najmoćnijih svjetskih sila i važnog hrvatskog partnera.

" Petrov uz to što je manipulator je i ordinarni lažov. U intervjuu kaže da Vrdoljak lobira unutar HNS-a za opciju preslagivanja... Lažov!" napisao je novi konzul u SAD-u Boris Blažeković, inače diplomat sa srednjom prometnom stručnom spremom. To je taj HNS koji nas danas poziva na transparentnost i proziva zbog laži i poluinformacija. Isti ljudi, samo bez onih koji su ih sve stvorili i odgojili preko raznih stranačkih institucija ili pak na HNS-ovoj političkoj akademiji gdje se stvaraju profesionalni uhljebi spremni ugrabiti najskuplje fotelje u državnoj tvrtki ili oni malo odaniji u nekom toplom ministarskom uredu.

Stranka koja bez parazitiranja jednog od dva krila SKH danas ne bi vidjela parlamenta, ministarstva, a po hrvatskom sustavu zapošljavanja ni mjesto u jednoj od "naših" državnih tvrtki, danas se postavlja kao moralna vertikala na hrvatskoj političkoj sceni. I takvi žele odgajati našu djecu u školama. Ministrica Divjak pokušava, ima ljude koji žele i znaju, no ima i Ivana Vrdoljaka i ostale HNS-ove grebatore uz koje nikakva reforma neće biti provedena...

Imao sam tu čast osobno pitati Vrdoljaka ulazi li u koaliciju s HDZ-om kad mi je ispijajući pelinkovac u svojem “tough guy” stilu rekao: Po tisuću i prvi put ponavljam, nema koalicije s HDZ-om... A ostalo smo vidjeli i stvorena je "politička stabilnost". Hoćemo li napokon postati dovoljno svjesni i slobodni da takvima kao Vrdoljak zauvijek kažemo Au revoir ili ćemo i dalje dopuštati da nam takvi mlade ljude tjeraju iz države?

Komentara 16

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
16:35 14.02.2018.

Iza ovog čovjeka stoje milijarde državnog novca koje je raznim ugovorima proslijedio privatnom energetskom sektoru. Taj dio sada vraća uslugu i drži ga iznad vode. I još ćemo se mi nagledati svega u vezi s dotičnim "veleumom"

MA
marsovka
16:56 14.02.2018.

Ima sad već izreka lažeš ko Vrdoljak.

DU
Deleted user
16:30 14.02.2018.

Nije kriv Vrdoljak, za njega i ostale HNS-ovce, kao i one koji su nastali iz HNS-a, zna se tko su, što su i kakvi su. Iznenadio me vjerodostojni anemični Plenković i njegov HDZ. Oni su dokazali da mogu pasti jednako moralno nisko kao i njihova sestrinska stranka SDP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije