Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob zbog sirije?

Dvoje poginulo u cjelonoćnim borbama zbog ubijenih političara

bausch
Foto: AFP
1/2
21.05.2012.
u 14:55

Ubijeni političari članovi su političkog saveza koji se protivi sirijskom predsjedniku Basharu al-Assadu, kao i mnogi suniti sa sjevera Libanona

Krvoproliće u Siriji moglo bi se prenijeti i izvan granica te zemlje. Ako se to dogodi, prva zemlja koja će "nastradati" mogao bi biti Libanon, pokazali su sinoćnji sukobi dvaju sunitskih grupa, tvrde svjedoci, koje su čitavu noć izmjenjivale rafalnu paljbu i granate na raketni pogon.

Sukob u Bejrutu izazvala je smrt dvojice sunitskih političara koje su vojnici ubili na jednom od punktova.

Najmanje dvije osobe poginule su u noćašnjim sukobima, a ranjeno ih je 18, donosi Reuters.

Ubijeni političari članovi su političkog saveza koji se protivi sirijskom predsjedniku Basharu al-Assadu, kao i mnogi suniti sa sjevera Libanona koji podržavaju sirijsku opoziciju i optužuju libanonsku vojsku za štićenje i podržavanje ubilačke politike Damaska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije