Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U KÖLNU

Dvoje mrtvih u Njemačkoj: Ljubomorni muškarac ubio konobaricu iz Hrvatske?

Ubojstvo u restoranu
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
16.04.2018.
u 14:20

Restoran se nalazi u dijelu grada pod nazivom Niehl.

Vlasnici restorana u Kölnu zatekli su u petak navečer stravičan prizor u podrumu objekta gdje su pronašli tijela muškarca i žene. 

Restoran je u vlasništvu obitelji Đerek, a tijela su pronađena nakon što su vlasnici čuli pucnjavu u podrumu. 

Kako magazin Fenix doznaje od članova obitelji, riječ je o Hrvatici N.V. koja je u radila kao konobarica, a muškarac je bio njezin partner.

Obitelj vlasnika restorana sumnja da  je zbog ljubomore došlo do svađe para nakon čega je uslijedila pucnjava sa smrtnim ishodom. Prema prvim informacijama, sumnja se kako je muškarac pucao u svoju partnericu i usmrtio je, a potom se sam ubio.

Restoran se nalazi u dijelu grada pod nazivom Niehl.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
14:48 16.04.2018.

Molim da urednistvo da reagira jer ne mozemo znati da li se radi o muskarcu i ženi...njihovo opredjeljenje je stvar njihovog izbora tako da se mozda radi da je ljubomorna žena zarobljena u tijelu muskarca ubila drugog muskarca. Stvarno ste nazadni novinari. Molim da udruge reagiraju na ovakve ognjistarske naslove.

ST
Stipan
15:04 16.04.2018.

Köln - Niehl

BR
branka1958
20:58 16.04.2018.

Ne pomaze im nista kad u njihovom mentalnom sklopu je blokada . Ljudi zive godinama u Njemackoj i ne mogu se integrirati . Žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije