Naslovnica Vijesti Crna kronika

Uzela je nož i ubola ga. Tko je kriv? Alkohol...

Ksenija i Mirko bili su osuđeni, ona na sedam, a on na deset mjeseci uvjetno, zbog zanemarivanja sinčića.
10. travnja 2018. u 20:08 4 komentara 926 prikaza
Policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

– Bilo je tko će koga prvi, on nju ili ona njega. Ona je rabijatnija, surovija. Znate ono kad imate dva boksača, jedan je obrambeno nastrojen, a drugi napadački. Ona je kao ovaj drugi i evo što se dogodilo – govori nam Ivan Topolovčan (69), otac Mirka Topolovčana (39) iz sela Budančevice kod Đurđevca kojeg je u ponedjeljak oko 19.30 sati nožem usmrtila supruga Ksenija (30). Ubola ga je kuhinjskim nožem posred prsa i tako krvavo okončala svađu.

Policija Uhićena Umro muškarac kojega je kod Đurđevca nožem ubola supruga

A svađa je u posljednje vrijeme bilo sve više.

Alkohol... – kratko kaže potreseni Mirkov otac koji je svjedočio ubojstvu u svojoj kući, u kojoj su s njim živjeli sin i snaha. Povod svađi bila je prodaja jednog stroja. Oboje su popili i Mirko je, navodno, Kseniju istukao.

Ksenija i Mirko prošle su godine bili osuđeni, ona na sedam, a on na deset mjeseci uvjetno, zbog zanemarivanja petomjesečnog sina koji je smješten u udomiteljsku obitelj, kao i njihovo trogodišnje dijete.

Kseniji je nakon tragedije navodno izmjereno 2,68 promila alkohola u krvi.

David Komšić za ubojstvo Kristine Krupljan osuđen na 30 godina zatvora Obrazloženje presude Komšić dobio 30 godina zatvora: 'Ovo je jedno od najokrutnijih ubojstava u Hrvatskoj' policija Darko Vesković Uhićen u Hrvatskoj: Osumnjičen za brutalnu likvidaciju u Srbiji RASPISANA TJERALICA U Trebinju uhićen hrvatski državljanin zbog ubojstva u Sl. Brodu
NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • bizonko1:

    Da su muža u vrtiću oblačili u haljinice, da su mu dali da se igra s bebama i da su mu čitali slikovnice s dva tate, ništa se od ovog ne bi dogodilo. Piše u instanbulskoj.

  • dalibor.hren:

    Zaštititi žene tj. roditelja 2 od nasilja!

  • blizak:

    Hoće li Istambulska zaštititi supruga i dijete od monstruozne žene? Koja perverzija ta Istambulska!!!