Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afganistan

Dvoje mrtvih na prosvjedima protiv pastora Jonesa

kabul
Reuters
12.09.2010.
u 13:41

Još je pet osoba ranjeno tijekom prosvjeda u Afganistanu protiv pastora Terrya Jonesa koji je planirao spaliti Kur'an na Floridi.

KABUL - Najmanje dvije osobe su ubijene i pet ih je ranjeno tijekom prosvjeda u Afganistanu protiv pastora Terryja Jonesa koji je planirao spaliti Kur'an na Floridi, prenosi CNN.

Demonstracije protiv pastorova plana počele su prije nego što je on objavio kako ipak neće biti spaljivanja, a na njima je sudjelovalo 600 ljudi.

Prosvjed je trajao tri sata, a afganistanske sigurnosne snage otvorile su vatru u trenutku kad su prosvjednici pokušali ući u ured guvernera pokrajine Baraki Barak.

Također i iranski studenti planiraju organizirati svoj prosvjed koji bi se trebao održati u ponedjeljak i to pred švicarskom ambasadom u Teheranu budući da Washington i Teheran nemaju diplomatske odnose, a Švicarska zastupa interese SAD-a u toj islamskoj republici.

 

Komentara 18

AU
aurora08
14:51 12.09.2010.

je ovak izgledaju muslimani

MM
Mladen Miletić
14:52 12.09.2010.

Dvoje mrtvih na prosvjedima protiv pastora Jonesa, znaju das su mu dali da pali bilo bi ih 200 najmanje...

ST
Stockholm
14:50 12.09.2010.

Americka vlada je osudila planove ratobornog pastora. Sve americke vjerske institucije su osudile planove ratobornog pastore, EU je osudila osudila planove ratobornog pastora. NATO je osudio planove ratobornog pastora. Ratoborni pastor vjerovatno nikada nece ostvariti svojih planova. Ni, zlocinska islamisticna masinerija ipak vec radi na sve cetiri cilindre. U Lahoreju u Pakistanu (kojemu USA pomazu vise nego sve ostale zemlje zajedno) islamisticni junacki borci vec demonstriraju s napisima kao ovaj, uzet iz danasnjih svedskih novina. \"Death to Americans! The Creators of Misery! The enemies od Humanity. The Supporters of Attrocity!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije