Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka policija

Dvojcu zaplijenili 300 grama kokaina vrijednog 150.000 kn

droga (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
27.04.2013.
u 13:31

S. H. u dobi od 48 godina legitimirali su policajci u četvrtak navečer u metropoli, a potom mu pronašli dva paketića sa 3,4 grama bijelog praha i oko dvije i pol tisuće kuna.

Skoro tristo grama kokaina vrijednog oko 150 tisuća kuna policija je ovih dana zapljenila kod dvojice Zagrepčanina. S. H. u dobi od 48 godina legitimirali su policajci u četvrtak navečer u metropoli, a potom mu pronašli dva paketića sa 3,4 grama bijelog praha i oko dvije i pol tisuće kuna. 

U pretresu stana kojim se koristi u Novom Zagrebu pronađeno je još 284 grama kokaina pakiranog u dvije vrećice, digitalna vaga s tragovima te droge, zatim tri vrećice sa oko tisuću grama praškaste materije koja je služila za mješanje s kokainom radi povećavanja mase, 25 tisuća eura za koje se sumnja da potječe od dilanja, ali i devet komada streljiva.

Istražiteljima je S. H. poznat od ranije zbog droga i krađa. Kod njegovog “kolege” godinu dana mlađeg M. P., koji je već ranije evidentiran zbog droge, pronađeno je 9,2 grama kokaina pakiranog u vrećice.

>>U Vodicama uhićen 19-godišnji diler droge

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije