Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Dvije trinaestogodišnjakinje zlostavljale i opljačkale staricu

srpska policija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.09.2014.
u 09:58

Kako mediji u Srbiji doznaju, djevojčice su prvo zlostavljale staricu i nanijele joj teške ozljede, a potom su pretražili kuću i pronašli novac.

Dvije trinaestogodišnjakinje iz sela Kusić, kod Bele Crkve u sjeveroistočnoj Srbiji, upale su u utorak u večernjim satima u kuću T.P. (87) iz ovog sela i opljačkale ju.

Kako mediji u Srbiji doznaju, djevojčice su prvo zlostavljale staricu i nanijele joj teške ozljede, a potom su pretražili kuću i pronašli novac.

Policija je male nasilnice ubrzo otkrila i pronašla novac za koji pretpostavljaju da je opljačkan od starice.

>> Veljko Marić: Nemojte me zaboraviti u Srbiji

Komentara 2

Avatar nijeminišta
nijeminišta
17:02 27.09.2014.

malo pismenosti ne bi bilo na odmet ovom "novinaru". kaže: "Kako mediji u Srbiji doznaju, djevojčice su prvo zlostavljale staricu i nanijele joj teške ozljede, a potom su pretražili kuću i pronašli novac. " - - djevojčice nisu "pretražili" kućuću ni "pronašli" novac. nego su "pretražile" kuću i "pronašle" novac. strava od pismenosti...

MX
Mister X
10:11 27.09.2014.

Napredne ali neiskusne cure vide kuda sistem balkana ide treba se na vrjeme znati boriti za život ako nemisliš biti gladan ili crknuti od gladi bez posla i novaca . A što je istina i prostitucija je zabranjena i djecieci tako da osim Miroslava koji to drži za "nevjerovatno alin istinito" je večini jasno i na zapadu ništa novo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije