Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆE U DALMACIJI Mladi vozač BMW-a alkoholiziran

Dvije djevojke i žena kritično, više ranjeno

23.11.2008.
u 18:53

SPLIT - Tri osobe su kritično i više ih je ozlijeđeno u više nesreća koje su se proteklog vikenda dogodile na prometnicama koje su pod nadležnošću Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Danas u 4.20 sati Ante Đuzel (21), vozač BMW-a sa šest osoba, vozeći se Velebitskom od Žnjana prema Poljičkoj cesti, zbog neprilagođene brzine po dolasku na raskrižje Ostravske i Ulice moliških Hrvata prešao je u suprotni trak i lijevim dijelom automobila udario u metalni rasvjetni stup.

Dvije djevojke su kritično i nalaze se u bolnici u jedinici intenzivne njege. Riječ je M. F. (20) s nagnječenjem mozga, frakturom vilice i desne bedrene kosti, dok je druga djevojka M. M. (21) s rupturom jetre te brojnim hematomima na ruci i nozi. M. M. komunicira, dok je M. F. u komi. Još dvije 20-godišnjakinje, I. L. i I. G. lakše su ozlijeđene, dok D. S. (20) ima frakturu lijeve nadlaktice. Vozač Ante Đuzel. kojem je izmjereno 0,93 promila alkohola u krvi nije ozlijeđen. Zadržan je do otrežnjenja pa priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

Danas u 10.40 sati u Kaštel Sućurcu vozač motocikla gillera opasno je ozlijedio 33-godišnju pješakinju.

U subotu u 9.30 sati u Sinju dvije su osobe ozlijeđene. Vozač suzukija (67), krećući se od Sinja prema Vrlici, udario je u škodu favorit ispred sebe te je odbacio u drveni rasvjetni stup. Vozaču suzukija slomljena je prsna kost i desna potkoljenica, a 79-godišnji suputnik u škodi zadobio je prijelom rebara.

Danas oko 11 sati zatvorena je brza cesta Solin-Klis zbog lakše nesreće u tunelu Mravinci.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije