Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kukuriku koalicija

'Dubrovnik ćemo povezati autocestom, Pelješki most je varka'

kukuriku, milanović
Grgo Jelavić/PIXSELL
05.11.2011.
u 15:27

Milanović je najavio da će Kukurikku koalicija učiniti sve da Dubrovnik bude modernom prometnicom preko BiH povezan sa sjevernim dijelom županije i Hrvatskom.

Čelnici Kukuriku koalicije, Zoran Milanović, Radimir Čačić, Arsen Bauk i gospodarski strateg Branko Grčić  predstavili su program Kukuriku koalicije u Dubrovniku.

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a obećao je kako će Dubrovnik s ostatkom države sigurno biti povezan autocestom. Istaknuo je kako će učiniti sve da Dubrovnik bude modernom prometnicom preko BiH povezan sa sjevernim dijelom županije i Hrvatskom.

Glede Pelješkog mosta, Milanović je rekao kako građevina zvana Pelješki most nije ništa drugo nego Dubrovački most. Ustvrdio je kako oko toga nije učinjeno ništa, kako se ljude godinama manipuliralo što je izazvalo i bijes.

- Mi želimo reći što je moguće i potrebno, a to je  povezati Dubrovnik modernom cestom, istaknuo je čelnik SDP-a.
Radmir Čačić poručio je kako bolnih rezova koji se u medijima spominju, u smislu smanjenja plaća i mirovina, neće biti.    

Komentara 180

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
21:09 05.11.2011.

Original Originala izdano 2003g

JA
jamanuša
15:40 05.11.2011.

... kako reče pajdo \"vidio sam puno paradnih konja ali avakvih ne\"

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:35 05.11.2011.

Koliko je kamena temeljaca postavila ova Banda na slici za P.Most ? HDZ je postavio 3 komada.svake 4 godine Mi ipak radimo ! Vaš HDZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije