Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac dubravko glavaš

'Dubravka nije odlučila, ali voljela bi zaposlenje u Vinkovcima'

dubravka glavaš
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
21.01.2014.
u 18:45

Kad mi je kći rekla da je dala otkaz, naljutio sam se na nju. Ali kad mi je sve objasnila, stao sam iza nje, kaže ponosni tata.

Dubravko Glavaš još je pod dojmom svečanosti u nedjelju navečer na kojoj je njegova kći Dubravka dobila priznanje Ponos Hrvatske. Drago mu je što je vidio kako ljudi cijene ono što je njegova Dubravka napravila za svoju prijateljicu, samohranu majku dvoje djece.

– Bilo mi je posebno drago što se predsjednik Josipović zadržao s nama i izvan protokola i što je osobno čestitao Dubravki i zaželio joj sreću. Ono što se događalo na sceni, zaista je tako i bilo i ništa nije namješteno. Dubravka nije imala pojma da će joj gospođa iz Agrokora ponuditi posao u Jamnici u Vinkovcima ili Osijeku. Još se nije odlučila, ali bi voljela posao u Vinkovcima. I susret s Petrom Metličićem bio je iznenađenje jer je on bio njezin idol i sada se odjednom pojavio pred njom – priča uzbuđeno Dubravko, zaposlen u prodaji pogrebne opreme na vinkovačkom groblju, koji se odmah nakon svečanosti vratio u Vinkovce, a Dubravka i majka Blaženka doći će poslije.

Prisjeća se trenutka kad je Dubravka, koja je nedavno proglašena i osobom godine u izboru Večernjeg lista, rekla da je dala otkaz i, priznaje, bio je ljutit jer tko još danas daje otkaz.

– Uzeo sam psa i otišao u šetnju da se ispušem. Kada sam se vratio, Dubravka mi je objasnila da je prepustila posao Đurđici, samohranoj majci dvoje djece te da im je u pitanju egzistencija. Rekao sam: Ako je tako, u redu, i ja stojim iza tebe. Drago mi je što je tako postupila. Sada je ne samo ponos Hrvatske nego još više naš ponos – kaže Dubravko Glavaš.

>>Dubravka Glavaš: Još nemam posao, ali nijednom nisam požalila zbog odluke

>>'Dubravka Glavaš spasila je moju obitelj'

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
19:11 21.01.2014.

do to duško ne odobri nema ništa od toga..

KA
karambita
22:00 21.01.2014.

Jadna je vdrzava u kojoj jedna osoba daje otkaz da bi spasila drugu. Tuga i jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije