Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILA

Ana Karamarko: Drimia s Gavrilovićem surađuje na poslovima marketinga i odnosa s javnošću

Ana Karamarko
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/4
17.05.2016.
u 22:35

Prema pisanju 24 sata, Drimia je nastavila raditi za Gavrilovića i nakon što je Karamarko postao drugi čovjek Vlade

Marketinška agencija Drimia Ane Karamarko, supruge prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, nije radila samo za lobista mađarskog MOL-a Josipa Petrovića, već i za mesnu industriju Gavrilović, s kojom je Hrvatska također u sporu, objavio je dnevnik 24 sata.

Ana Karamarko potvrdila je za Novu TV da Drimia surađuje s Gavrilovićem, i to na poslovima marketinga i odnosa s javnošću, koji, dodala je, nemaju veze s drugim poslovima tvrtke Gavrilović.

Protiv Georga Đure Gavrilovića kao vlasnika tvornice USKOK vodi istragu za ratno profiterstvo, a njegov sin Georg Gavrilović od države potražuje odštetu od 198,5 milijuna eura, što je gotovo 1,5 milijardi kuna. 

Prema pisanju 24 sata, Drimia je nastavila raditi za Gavrilovića i nakon što je Karamarko postao drugi čovjek Vlade. Tako su u travnju ove godine poslali dva priopćenja o aktivnostima Gavrilovića – o tome da podržavaju akciju “Kupujmo Hrvatsko” te da nagrađuju svoje vjerne kupce. 

>> Ana Karamarko: Tvrtka Drimia nikad nije radila u interesu MOL-a

>> 'Nadam se da će Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa odluku donijeti što prije'

Komentara 112

MS
mare_split
21:35 17.05.2016.

Koje 'seciranje'! Pozavidili bi vam čak i najbolji 'anatomi'! Bijeda od kopanja po tuđim stvarima ukazuje na nakaradno nisku moralno-etičku razinu piskarala! Kakve veze ima Gavrilović s funkcijom Karamarka? Prema napisu se da zaključiti kako Karamarkova suppruga više ne bi smjela obavljatwi nikakavu djelatnost!? Ludilo od ... 'prava' na rad i življenje! Jadno!

DU
Deleted user
21:40 17.05.2016.

Udba je vrlo aktivna i sluzi se samo lažima a i ubojstvima bi kad bi došli ponovo na vlast

AN
Antiflašist
22:31 17.05.2016.

Znaci vecernji ustvari svakoga koji jede gavrilovic proizvode smatra neprijateljima i trazi bojkot tih proizvoda ako sam dobro razumio?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije