Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE OZLIJEĐEN

Drama u zagrebačkoj bolnici: Magnet podivljao i povukao metalni krevet, stigla i policija

Zagreb: Milinovi? i Roi? pustili u rad stroj za magnetsku rezonancu u Klai?evoj
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.01.2024.
u 10:57

Uređaj je svom silom prema sebi povukao metalni krevet koji se nalazio na ulaznim vratima, a sreća je bila što nikoga nije bilo na krevetu

Prava drama nastala je jučer ujutro u zagrebačkom KB Merkuru nakon što je uređaj za magnetsku rezonanciju podivljao. U uređaj, inače marke Philips, pokušao je uletjeti veliki metalni bolnički krevet. Nije poznato je li se radilo o kvaru, prenosi Jutarnji list, a zbog svega je pozvana i policija. 

Prema riječima prisutnih, uređaj je svom silom prema sebi povukao metalni krevet koji se nalazio na ulaznim vratima, a sreća je bila što nikoga na krevetu nije bilo pa tako nije bilo ni ozlijeđenih. 

"Potvrđujemo da je došlo do prekida u radu uređaja za magnetsku rezonanciju zbog kojeg je trenutačno izvan funkcije te napominjemo da provodimo postupak utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do prekida rada uređaja. Odgovore na vaš upit ćemo vam dostaviti po utvrđenju svih relevantnih činjenica koje su dovele do prekida u radu. Napominjemo kako nitko od pacijenata ni od osoblja ustanove nije ozlijeđen, a ustanova raspolaže još jednim uređajem za magnetsku rezonanciju te će svi pacijenti ustanove biti zbrinuti na odgovarajući način", potvrdili su iz bolnice.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ispred mjesnog doma u Sesvetskoj Sopnici održan mirni prosvjed stanovnika zbog najavljene prenamjene Mjesnog doma u vrtić

Komentara 8

YE
Yeah
13:04 26.01.2024.

Baš je bezopasno tu se ići snimati...

ZO
Zoran
14:05 26.01.2024.

"stigla i policija",a ko bi drugi triba doći? Očito da se ode radi o pokušaju krađe (kreveta).

AS
A Sinisa
16:20 26.01.2024.

Nesposobni nemci bi verovatno morali čekati na servisere iz ovlaštenog Philips servisa a u Hrvatskoj to i policajci izgleda rešavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije