Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglušio se na upozorenje

Drama u Splitu: Zaštitari mu nisu dali da bez maske uđe u Finu. Jednom slomio prst

Antimaskeri, ilustracija
Marko Dimic/PIXSELL/Ilustracija
25.11.2021.
u 11:43

Policija je izvijestila da su proveli kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom koji je jučer ujutro uhićen po zaprimanju dojave o narušavanju javnog reda i mira.

Muškarac koji je u srijedu ujutro u Splitu napao zaštitare jer mu nisu dali da uđe u zgradu Fine bez zaštitne maske, pri čemu je jednom od njih slomio prst, uhićen je i kazneno prijavljen, doznaje se u splitskoj policiji. Policija je izvijestila da su proveli kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom koji je jučer ujutro uhićen po zaprimanju dojave o narušavanju javnog reda i mira.

Neslužbeno Hina doznaje da se incident dogodio oko 10 sati u zgradi Fine u koju je 39-godišnjak pokušao ući bez zaštitne maske pa je napao zaštitare, a jednom od njih pritom je slomio prst ruke.

"Prethodno se oglušio na njihovo upozorenje u vezi s ulaskom u zgradu, a potom je narušavajući javni red i mir pokušao nasilno ući. Obojici zaštitara pružena je liječnička pomoć. Utvrđena je lakša tjelesna ozljeda 53-godišnjem zaštitaru, a teža 54-godišnjem zaštitaru", kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Dodala je da je 39-godišnjak kazneno prijavljen zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, a prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar abakus
abakus
12:19 25.11.2021.

Za sve te nemile situacije odgovorni su vlada i stožer koji su uveli podjele u društvo. Tenzije rastu, bit će svega. Upozoravam osobe koji provode ove nezakonite mjere (kovid potvrda je dokazano nezakonita jer je tek jučer počela javna rasprava o njezinom uvođenju u zakon) da s druge strane imaju ljude kojima polako puca film. Ne možeš nekome dati otkaz i očekivati da će ti na tome zahvaliti. Pa pazite što radite.

Avatar Royal
Royal
11:54 25.11.2021.

bit ce da su ipak oni njega napali i dobili sto su trazili.

FE
February
12:46 25.11.2021.

Samo se pozovite da ne nosite iz zdravstvenih razloga,to jest sasvim dovoljno,nitko vam nema pravo tražit da nosite masku i odbiti uslugu.Time se krši više članaka Ustava RH,kaznenog zakona i prava zaštite zdravstvenih podataka.Ostati smiren,pravda je na vasoj strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije