Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Drama u Kašini, muškarac (51) prijetio ekipi Hitne pomoći: 'Nije mi problem nikoga odležati'

Hitna medicinska pomo?
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.04.2023.
u 18:36

Policija preventivno oduzela pištolj 51-godišnjaku, no ekipa Hitne pomoći nije htjela podnijeti prijedlog za kazneni progon 51-godišnjaka zbog verbalnih prijetnji, a muškarac je i sam kasnije ispričao kako je bio u posebno emocionalnom stanju

Tijekom prošle noći oko 4.30 sati odvila se drama u obiteljskoj kući u Kašini u Zagrebu kada je muškarac počeo prijetiti djelatnicima Hitne pomoći koji su stigli zbog poziva o otežanom disanju njegove 78-godišnje majke, a svemu je morala intervenirati i policija.

Naime, od poziva upućenoj Hitnoj medicinskoj pomoći sati do njihovog dolaska prošlo je oko 40 minuta, neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, a žena je u međuvremenu preminula. Zbog toga se sin 78-godišnjakinje razljutio i počeo vrijeđati djelatnike Hitne pomoći. ''Nije mi problem nikoga odležati u zatvoru'', poručio im je. Nakon toga su djelatnici krenuli prema vozilu po opremu za reanimaciju, da bi se vratili i vidjeli muškarca kako drži nešto u rukama, za što im se učinilo da je pištolj. Pozvali su i policiju koja je stigla na mjesto događaja.

''Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici zajedno s kolegama iz Jedinice specijalne i interventne policije zbog početne informacije jednog od članova ekipe Hitne medicinske pomoći koji je naveo kako član obitelj drži nešto crno u rukama za što misli da je oružje. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je 51-godišnji sin žene kojoj su djelatnici pružali hitnu medicinsku pomoć njima uputio verbalne prijetnje te da je u rukama držao svoju torbicu, a ne oružje'', potvrdila je naknadno i zagrebačka policija. No, muškarac je doista posjedovao pištolj, za kojeg je imao dozvolu i koji je u tim trenucima bio uredno zaključan u metalnom ormaru. Policija mu je preventivno oduzela taj pištolj, no ekipa Hitne pomoći nije htjela podnijeti prijedlog za kazneni progon 51-godišnjaka zbog verbalnih prijetnji, a muškarac je i sam kasnije ispričao kako je bio u posebno emocionalnom stanju zbog cijele situacije.

>> VIDEO Kamion se zapalio i izgorio na brzoj cesti Solin-Klis

Komentara 1

PO
poluvodič
20:47 27.04.2023.

Balkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije