Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJERAO POSJETITELJE

Drama na ulazu u Modru špilju: Brodom se zaletavao na turiste, vikao 'Biži kući, idiote jedan!'

Modra špilja - najpoželjniji turistički izlet u Dalmaciji
Davor Javorovic/PIXSELL
18.08.2022.
u 16:07

Direktorica Nautičkog centra Komiža potvrdila Brigita Fiamengo potvrdila je verbalni napad te ga oštro osudila, a najavila je i sankcije za djelatnika

Prava drama dogodila se jutros pred ulazom u Modru špilju na obali Biševa kada je djelatnik Nautičkog centra Komiža dojurio na svom brodu i počeo tjerati turiste. 

Naime, Modra špilja jutros je bila zatvorena za posjetitelje zbog juga, no kako tvrdi sugovornik za 24 sata gdje je i snimka incidenta, turisti ponekad ne vjeruju da ne mogu ući u znamenitost pa ih skiperi dovedu pred ulaze kako bi se sami uvjerili da je zatvoreno. Ista situacija dogodila se i jutros, no to je prekinuo djelatnik koji se odmah po dolasku krenuo derati na turiste i skipera, nazivajući ga pogrdnim izrazima. 

Kretenu jedan! Biži ča odavde, biži kući! ...it ću tebe i brod! Idiote jedan! Idiote! - derao se djelatnik, a u jednom trenutku se toliko približio njihovom brodu da ga je nakratko i dotaknuo. 

Direktorica Nautičkog centra Komiža potvrdila Brigita Fiamengo potvrdila je verbalni napad te ga oštro osudila, a najavila je i sankcije za djelatnika. 

- Ne želim se ni na koji način pokušati opravdati za ovaj sramotni ispad, ma kakvi god razlozi bili. Mogu se samo najdublje ispričati agenciji i svim gostima koji su to jutros doživjeli. U ovakvo vrijeme kad živimo od turizma i kad je odnos s gostima i partnerima najvažniji, ovakvo nešto ne možemo si dopustiti - kazala je. 

Kazala je i kako je riječ o voditelju koji inače po karakteru nije sličan ovakvim ispadima. 

- Poduzet ću rigorozne mjere i sankcionirati ga. Ne želimo više riskirati našu djelatnost te ću se potruditi da najstrože kaznimo voditelja, koji inače po karakteru nije sličan ovakvim verbalnim ispadima. Mi smo inače ovlašteni koncesionar i upravitelj Modre špilje preko 10 godina, a ovo je jedna situacija koja zaista baca mrlju na naše poslovanje. Ne znam što se točno dogodilo u tom trenutku jer nisam bila na licu mjesta, ali sam pogledala snimku i uvidjela da ne postoji razlog koji bi mogao opravdati taj ispad - dodala je. 

>> VIDEO Drama u Španjolskoj: Vatra okružila vlak, putnici razbijali prozore i bježali

 

Komentara 10

V0
Vlaskoulicanec3.0
07:48 19.08.2022.

Ajmo se kladiti da je čovjek prvo rekao skiperu turisičke brodice da ode od ulaza a kada taj to, naravno, nije poslušao, čovjek je izgubio živce. I to s pravom! Izbor riječi možda i nije bio najbolji, ali ga potpuno razumijem. Jedna budala se igra ljudskim životima, a on to mora mirno gledati? I znate što: da on nije reagirao i da je ona budala zaista pokušala ući čamcem te da je netko stradao, upravo bi on bio kriv jer je eto mirno gledao kao ona budala pokušava za juga ući i spilju i nije reagirao! Sve te snimke kojima se "dokazuje" nečije djelovanje su nepotpune i pokazuju samo dio onoga što se dogodi, i to dio koji odgovara onome koji ih objavljuje...

Avatar Lugarin50
Lugarin50
16:47 18.08.2022.

Pa puvalo je jugo.

PO
Pockey
11:38 19.08.2022.

Čovjeku svaka čast. Kakve sankcije bez obzira na rječnik koji je očito rezultat sebičnog skipera koji je išao skidati gaće za manču naošturb opasne situacije. Sankcionirati čovjeka koji je išao razumom ali očito kasnije je pobjesnio te je te rekao koju grublju nema veze s ničim. Da ga je istukao bio bi u pravu kamoli što je budali išao reći da je budala. Znači čovjek je išao spriječiti situaciju opasnu po život k njega se sankcionira jer je povrijedio osjećaje nekom skipera koji ne da je idiot pa trebalo ga je na Komiži ispljuskat budala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije