Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Promijenio se'

Detalji napada: Napadač na Rushdieja radikalizirao se u 28 dana u Libanonu

17.08.2022.
u 18:10

Kada se vratio s Bliskog istoka, zatvorio se u prizemlju i mjesecima nije razgovarao ni sa mnom ni sa svoje dvije sestre. Zamjerio mi je što mu nisam usadila religioznost, kaže Silvana Ferdous, majka Hadija Matara

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
08:16 18.08.2022.

a koliko se naših gastarbajtera radikalizira u njemačkoj, to nije za vjerovati. nakon par godina 'gore', sasvim drugi ljudi, ne bi više platili rundu, nemaju vremena, sve im je kod nas skupo, jedu hranu kakvu mi uglavnom nikad tolko ne jedemo... što je to drugo nego radikalizacija, ideološka promjena osobe?! :)

KA
karijes
00:10 18.08.2022.

Treba ga osuditi i likvidirati po šerijatskom zakonu za primjer svim potencijalnim teroristima, a ne pokazivati u medijima za reklamu.

Avatar krcedolac
krcedolac
07:58 18.08.2022.

Prošao mentalnu dresuru , metoda idealna za širenje radikalne doktrine bilo koje vjere ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?