Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJERAO POSJETITELJE
Povratak na članak

Drama na ulazu u Modru špilju: Brodom se zaletavao na turiste, vikao 'Biži kući, idiote jedan!'

Direktorica Nautičkog centra Komiža potvrdila Brigita Fiamengo potvrdila je verbalni napad te ga oštro osudila, a najavila je i sankcije za djelatnika

Komentari 10

V0
Vlaskoulicanec3.0
07:48 19.08.2022.

Ajmo se kladiti da je čovjek prvo rekao skiperu turisičke brodice da ode od ulaza a kada taj to, naravno, nije poslušao, čovjek je izgubio živce. I to s pravom! Izbor riječi možda i nije bio najbolji, ali ga potpuno razumijem. Jedna budala se igra ljudskim životima, a on to mora mirno gledati? I znate što: da on nije reagirao i da je ona budala zaista pokušala ući čamcem te da je netko stradao, upravo bi on bio kriv jer je eto mirno gledao kao ona budala pokušava za juga ući i spilju i nije reagirao! Sve te snimke kojima se "dokazuje" nečije djelovanje su nepotpune i pokazuju samo dio onoga što se dogodi, i to dio koji odgovara onome koji ih objavljuje...

VL
Avatar Lugarin50
Lugarin50
16:47 18.08.2022.

Pa puvalo je jugo.

VL
PO
Pockey
11:38 19.08.2022.

Čovjeku svaka čast. Kakve sankcije bez obzira na rječnik koji je očito rezultat sebičnog skipera koji je išao skidati gaće za manču naošturb opasne situacije. Sankcionirati čovjeka koji je išao razumom ali očito kasnije je pobjesnio te je te rekao koju grublju nema veze s ničim. Da ga je istukao bio bi u pravu kamoli što je budali išao reći da je budala. Znači čovjek je išao spriječiti situaciju opasnu po život k njega se sankcionira jer je povrijedio osjećaje nekom skipera koji ne da je idiot pa trebalo ga je na Komiži ispljuskat budala.

VL
IP
info_punkt
18:57 18.08.2022.

Modru spilju poznajem kao svoj džep. Ulazio sam na sve načine, pa i roneći kroz podvodni kanal, kao i kroz stražnji ulaz koji je mala rupa tek iznad površine i ulazi u jednu predkomoru iz koje se ide u glavnu halu. Kad je jugo, nivo mora u spilji se diže i spušta i po nekoliko metara, to je ludilo i to sam također doživio, ali ulazeći na stražnji ulaz. Međutim, pokušaj ulaska kroz glavni tunel je vrlo opasan, jer ga valovi potpuno zatvaraju i to je sigurna smrt, ako pokušate čamcem proći, zdrobit će vas o svod tunela. Hoću reći, djelatnik nije lud. Međutim, turistima se treba klanjati i tolerirati sve njihove gluposti i avanture njihovih vodiča, pa neka ovome sada daju otkaz, a kad neko strada onda neka se hvataju za glavu.

VL
PR
prokurator
16:38 18.08.2022.

da pogodim, dentalni karton mu nije baš najbolji?

VL
ĆO
Ćovijek
16:41 18.08.2022.

Djelatnik je šašav, to se ne radi tak. Skiperi su gramzivi i bahati. Ak je zatvoreno, onda je zatvoreno. Al' ne daj Bože da propusti neku turu a sezona je pri kraju.

VL
DO
DomagojMarić
17:29 18.08.2022.

Ovaj mora dobit najmanje oštru opomenu!

VL
ZZ
Zo-ZG
18:14 19.08.2022.

Nadam se da je koncesionar dobio koncesiju na legalan način.

VL
DO
DomagojMarić
17:25 18.08.2022.

Oni naši što su se svadjali u Austriji prije par dana i obrukali Hrvatsku možda nisu bili Hrvati po nacionalnosti...možda je i ovaj Hrvat samo putovnicom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.