Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Dragutin Lesar putem društvenih mreža traži donatore za kampanju

lesar
Arhiva VL
31.08.2011.
u 21:21

Napominje kako će sve donacije koje ne budu u skladu sa zakonom proslijediti u državni proračun

Čelnik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar odlučio je pomoć u financiranju predizborne kampanje potražiti putem društvenih mreža. Od simpatizera traži donacije u skladu s njihovim mogućnostima, a zauzvrat im obećaje da će ih "pošteno i bez fige u džepu zastupati u Saboru".

"Dragi prijatelji. Član sam Hrvatskih laburista, i prvi puta izlazimo na izbore. Stranka smo bez torbara i nismo financirani iz proračuna, zato molim Vas, naše simpatizere za potporu" - riječi su kojima se Lesar obratio za pomoć svojim "prijateljima" na Facebooku i, u nešto kraćem obliku zbog ograničenog broja znakova, "sljedbenicima" na Twitteru.

Detaljne upute, pak, daje na internetskoj stranici Hrvatskih laburista, uz napomenu kako će sve donacije koje ne budu u skladu sa zakonom proslijediti u državni proračun.

Među 30-ak komentara u sat vremena na Lesarovom Facebook profilu bilo je pohvala za inicijativu, ponuda za volontiranje umjesto novčane donacije, a bilo je i prigovora na to što se Lesar služi Facebookom u "lovu na izborne glasove".

Čelnik Hrvatskih laburista među rijetkim je političarima koji su aktivni na internetu, pa je tako više godina pisao blog, ima osobnu internetsku stranicu, 5000 prijatelja na Facebooku, a odnedavno je i na Twitteru gdje je dosad skupio oko 300 sljedbenika. Na Facebooku je jučer objavio kako laburisti imaju 3846 članova, odnosno da se tijekom ove godine u stranku učlanilo 1716 osoba.

Komentara 19

NE
nemavišehrvatske
22:28 31.08.2011.

pročitajte malo Međimurske novine od 23.08.2011. pa ćete vidjeti u kakvom stanju je ta stranka. Iz svega samo jedan zaključak. Vidio je da kao nezavisni neće više proć pa osnovao stranku i sad mu je sabor zajamčen. A Hrvati moguu sve stvarno \"popušiti\" i zato nam je ovako kako je.

OB
-obrisani-
22:31 31.08.2011.

Sto ti Srbija ne donira,hahahahahhahahah

KA
kabul
22:18 31.08.2011.

Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije