Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Dragutin Lesar: Cilj nam je deset saborskih mandata!

dragutin lesar (1)
Patrik Macek/PIXSELL
07.11.2011.
u 13:05

Imena kandidata prvi su objavili na internetskim stranicama jer smatraju da ih ne treba mistificirati i skrivati od javnosti do predaja lista izbornom povjerenstvu.

ČAKOVEC – Ankete nam daju sedam mandata, a cilj nam je osvajanje deset mandata – kazao je ponesen posljednjim anketama Dragutin Lesar, šef Hrvatskih laburista – Stranke rada, na predstavljanju kandidata u "njegovoj" III. izbornoj jedinici. Optimizam mu ulijevaju podaci da je u tri izborne jedinice blizu praga pa očekuje da će do izbora uspjeti skupiti potporu za prelazak granice od pet posto. Nikad, dodao je, neće koalirati s HDZ-om jer ne želi ogranak u Remetincu, a ako ih Kukuriku koalicija pozove na suradnju nakon izbora, na stol će staviti deset svojih zahtjeva o kojima se neće raspravljati. 

– Ili će ih prihvatiti, ili ćemo zahvaliti na pozivu – kazao je Lesar, koji će biti nositelj svih lista Hrvatskih laburista koji su, tvrdi, jedina alternativa dvama velikima političkim blokovima. U III. izbornoj jedinici drugi na list bit će Rajko Bulat, a ostali Međimurci na listi su Petra Kovačić, Tamara Recek, Darinka Pergar i Kruno Kantoci. Imena kandidata prvi su objavili na internetskim stranicama jer smatraju da ih ne treba mistificirati i skrivati od javnosti do predaja lista izbornom povjerenstvu.

Ključne riječi

Komentara 17

TO
tom
16:26 07.11.2011.

lesar vabi jadnu sirotinju i nepismene da mu daju glas kako bi i nadalje mogao lagodno živjeti na njihovoj grbači. to je njegov pravi i jedini predizborni, izborni i poslijeizborni program!

TR
trofaznijudeomasonskikomunjara
17:36 07.11.2011.

Samo namo još u Saboru fali deset sindiklanih vucibatina. Gdje ste bili dok su se tvrtke priviatizirale i potkradale? I gdje je bio zastupnik Lesar onog dana kada se u Saboru glasalo o plaćama zastupnika?

LA
larala
14:22 07.11.2011.

imat cete i više ako se odreknete moguce koalicije s sdp-om, pošten i pametan covjek ne sklapa ugovor s vragom vec ceka svoje vrijeme koje ce doci, ako ne danas onda sutra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije