Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje liste

Mimica: Pobijede li u Europi konzervativci i dalje će se stagnirati

Neven Mimica
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/2
17.05.2014.
u 19:45

- Sve to što se događa i EU prelit će se na nas i zato treba izaći na izbore i dati glas za novu bolju Europu - rekao je Neven Mimica.

Kukuriku koalicija predstavila je u Zadru svoju listu za izbore za EU parlament, a iako je došao u Zadar premijer Zoran Milanović nije se pojavio na skupu jer se zbog kritičnog stanja i probijanja nasipa uputio u Slavoniju.

U zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu kandidati Kukuriku koalicije istakli su veliki značaj izlaska na izbore za EU parlament.

- EU je u krizi i vrijeme je da se pronađe model prevladavanja krize. Jedan je progresivne Europe lijevog centra, a to je Europa socijalne osjetljivosti i solidarnosti. Drugi su konzervativci koji u deset godina prevlasti nisu poboljšali život i ako oni pobijede i dalje će se stagnirati jer oni samo čekaju da tržište samo riješi krizu. Ta opcija novac poreznih obveznika usmjerava u spašavanje banaka i špekulativnog kapitala. Mi smo za Europu za građane, a ne za Europu za banke. Sve to što se događa i EU prelit će se na nas i zato treba izaći na izbore i dati glas za novu bolju Europu - rekao je Neven Mimica.

>> 'Biljana Borzan tražila je da ne blokiram OLT'

Komentara 12

DU
Deleted user
19:19 17.05.2014.

Bemu miša - pa počeo je bježati i pred svojima! Znao je da bi mu ljudi nemilosrdno fučkali - pa je zbrisao! To je istina, a ne nekakva njegova "briga" za poplave u Slavoniji!

TO
TomislavHr
19:01 17.05.2014.

Haha, kako se otkrio, jadan zabrinuti premijer otišao se naslikati pet minuta, pa onda u Zadar, pa u Dubrovnik, al slabe koristi, nikoga na skupovima nema, nema ni slika sa skupova da se ne vidi kako propadaju.

ZD
zdepar
19:56 17.05.2014.

opet bahato trošenje novca hrvatskih građana, za cinično kršenje još jednog izbornog obećanja kako se on neće slikati, posjetama nekim ugroženim područjima, nego da će slati adekvatnu stručnu pomoć ( u tu svrhu je v aljda poveo jakovinu!!!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije