Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Pleternici

Dragan Vulin: Želimo biti Slavonci, a ne sezonci

Branimir Glavaš i Davor Vulin
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/13
25.10.2015.
u 14:36

Prema njegovim riječima, HDSSB ima vrlo jasan i realan program u odnosu na programe ostalih stranaka, koji nisu ništa drugo nego liste lijepih želja.

Došlo je vrijeme da se odnos prema Slavoniji promijeni – rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin na predizbornom skupu te stranke u Pleternici.

Prema njegovim riječima, HDSSB ima vrlo jasan i realan program u odnosu na programe ostalih stranaka, koji nisu ništa drugo nego liste lijepih želja. On se,, dodao je, temelji na poljoprivrednoj, prehrambenoj i prerađivačkoj industriji, koje trebaju biti temelj razvoja zemlje, te na reformi regionalne i lokalne samouprave.

- Danas je naš kraj najsiromašniji dio Hrvatske, a mi smo tu da to promijenimo. Želimo biti Slavonci, a ne sezonci – rekao je Vulin. Sudionici skupa nisu kazali s kim će HDSSB koalirati nakon izbora, ali su jasno poručili da "žele vlast i svog ministra poljoprivrede". 

>>SDP gubi partnere zbog Glavaša?

Komentara 6

LU
Luka1710
15:18 25.10.2015.

Zamisli, oni žele svog uhljebit na mjesto ministra poljoprivrede. Trebalo bi i za ministre otvorit javne natječaje pa da to bude onaj tko je najsposobniji, a ne da bude iz stranke koja pobijedi.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:14 25.10.2015.

Narod je kriv za ove strancice,sve ove male strancice su gore i od sdp i od hdz dva tri mandata ministar nema te vlade koja moze sa ovakvim biti od koristi

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:02 25.10.2015.

U tom slucaju ce vam ti crnokosuljasi biti stvarno od pomoci, ma pravi "Brend" ste stvorili. Pravi mamac za poslovne partnere i kolege. Mozda bi bilo dobro da im "autohtonost" zastitite u EU, ako to vec Adolf Hitler nije uradio prije vas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije