Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Pleternici
Povratak na članak

Dragan Vulin: Želimo biti Slavonci, a ne sezonci

Prema njegovim riječima, HDSSB ima vrlo jasan i realan program u odnosu na programe ostalih stranaka, koji nisu ništa drugo nego liste lijepih želja.

Komentari 6

LU
Luka1710
15:18 25.10.2015.

Zamisli, oni žele svog uhljebit na mjesto ministra poljoprivrede. Trebalo bi i za ministre otvorit javne natječaje pa da to bude onaj tko je najsposobniji, a ne da bude iz stranke koja pobijedi.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:14 25.10.2015.

Narod je kriv za ove strancice,sve ove male strancice su gore i od sdp i od hdz dva tri mandata ministar nema te vlade koja moze sa ovakvim biti od koristi

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:02 25.10.2015.

U tom slucaju ce vam ti crnokosuljasi biti stvarno od pomoci, ma pravi "Brend" ste stvorili. Pravi mamac za poslovne partnere i kolege. Mozda bi bilo dobro da im "autohtonost" zastitite u EU, ako to vec Adolf Hitler nije uradio prije vas?

VL
SA
santos008
00:26 26.10.2015.

Srbi bi volili da ste vi Slavonci ,pa to im i je strategija ,tako ni Bunjevci nisu vise Hrvati ,pa su onda izmislili ''sokce'' pa ce i oni vremenom izgubiti hrvatski identitet pa ce se na popisu pisati ''Sokci'',a staa ima Srbija sve Sumadija do Beograda a kod nas 1000 imena ,te Istrijani,te Dalmatinci,te Slavonci ,te Zagorci te Licani te Hercegovci te Dijaspora samo nek nismo HRVATI i mi to tako lako prihvatamo a pokojni predsjednik dr.Tudjman je koristio samo dva izraza Juzna i Sjeverna Hrvatska ali svi Hrvati

VL
AM
ameris
06:17 26.10.2015.

U Osijeku nije bilo crnokošuljaša ni u vrijeme NDH.Bilo je nešto na silu uniformranih mladića u gestapovskim odorama.Treba naglasiti da je gestapo prezirao ustaše.

VL
AM
ameris
06:25 26.10.2015.

Ne boj se santo...ako zabraniš regionizme tek onda praviš štetu hrvatstvu !Zagorac,Slavonac,Hercegovac i dr.,samo po sebi znači Hrvat .Regije su rezervuari ( bastioni) hrvatsva..nikad ne sumljaj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.