Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Dostavljaču pizze nije dala napojnicu pa ju zgrozila poruka koju joj je napisao

pizza
Foto: Thinkstock
1/3
10.08.2017.
u 13:07

Lauren Olivia Ledford je naručila pizzu, kada joj ju je dostavljač donio ona je platila 20 dolara koliko pizza i košta, pozdravila ga i zatvorila mu vrata. No, tek nakon tjedan dana na vratima ju je dočekalo pismo

Iako se davanje napojnica u nekim državama jednostavno podrazumijeva pa je čak i određeno u kolikom se postotku od cijelog iznosa računa 'mora' ostaviti napojnica, djevojka iz Kalifornije to je naučila na teži način.

Lauren Olivia Ledford je, naime, naručila pizzu, kada joj ju je dostavljač donio ona je platila 20 dolara koliko pizza i košta, pozdravila ga i zatvorila mu vrata.

No, tjedan dana kasnije kada se vraćala kući na svojim je ulaznim vratima pronašla poruku koju joj je ostavio nezadovoljni dostavljač pizze.

Kada je Lauren pročitala pismo napisano na četiri stranice ostala je zgrožena pa ju je fotografirala i objavila na svom Facebook profilu.

– Ovo su zadnje dvije stranice pisma i one su najstrašnije. Znam da je to riječ o zaposleniku tvrtke Postmates jer sam jedino od njih u zadnja dva mjeseca naručila pizzu, a napojnicu nisam dala jer sam mislila kako je uključena u cijenu dostave koja je poprilično skupa – napisala je djevojka.

Mladić koji joj je dostavio pizzu napisao joj je kako on 'zbog nje gubi novac za koji radi'. U svom podužem pismu piše kako je zapravo 'malo nadrogiran' te da mu treba napojnica da takav i ostane. Djevojci u poruci i prijeti te joj poručuje kako će ju idući puta opljačkati ako mu ne ostavi napojnicu.

– Šalim se, ali zapravo i ne. Nemoj riskirati. Tko zna kakav će ti doći nezadovoljni dostavljač, koji si ne može priuštiti da jede taj dan. Napojnica od četiri dolara ti je velika jedino ako si Židovka – napisao joj je bijesni dostavljač.

Djevojka je u svojoj objavila napisala kako je tvrtka za koju dostavljač radi reagirala tek kada je opna pismo objavila javno, ali da joj odbijaju reći kako se zove dostavljač koji joj je prijetio.

U cijeli slučaj uključila se i policija koja provodi istragu. 

Komentara 10

DU
Deleted user
14:13 10.08.2017.

Jesenti milu bigulicu, ovo je vrhunsko novinarstvo o kakvom nismo mogli ni sanjati. Kaj drugo reći nego da sam ostao u šoku i nevjerici.

KV
kvatrić
15:17 10.08.2017.

Jedino svrhovito bi bilo da sada za primjer ostalima, ova bitanga zbog prijetnje i priznanja da se drogira, odleži par godina.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:08 12.08.2017.

Kod nas dostavljači imaju manje od minimalca, rade bez prijave...a gazde ne zele dati ni za bon već se moraju sami snalaziti... ima ljudi koji ostave koju kunu ali većina ne i to obično oni koji imaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije