Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Kći šokirala majku onim što je stavila na pranje u perilicu posuđa

Jedna majka zaprepastila se kada je otvorila perilicu za posuđe i u njoj pronašla neobičnu stvar
07. kolovoza 2017. u 11:20 10 komentara 87858 prikaza
boca za vodu
Foto: Reddit

Malo je reći da je ostala u šoku jedna majka kada je otvorila perilicu kako bi pospremala oprano posuđe, a u njoj je uz posuđe pronašla i igračku za seks.

Erin Clar Potpuno iskren Djevojka (19) tražila stan pa joj se javio muškarac i šokirao je svojom ponudom

Uzrujana majka odmah je pozvala svoju kćer da joj objasni što seksi igračka radi u perilici posuđa.

Awkward from funny

No, onda je uslijedio još veći šok kada joj je kći objasnila o čemu se radi. A objašnjenje je bilo potpuno nevino zbog čega se majka odmah posramila.

Kćer je, naime, u perilicu stavila običnu bocu za vodu s poklopcem koja se, zbog visoke temperature u perilicu jednostavno otopila i poprimila neobičan oblik zbog kojega je majka i pomislila da se radi o nečemu drugome.

– Moja mama je pronašla ovo u perilici posuđa. Dala mi je to zamotano u ručnik i pitala me što to stavljam u perilicu. To je boca. Smanjila se. Mama je stalno pričala koliko se neugodno osjećala taj dan – napisala je kćer koja je fotografiju otopljene boce objavila na Redditu gdje je izazvala pravo oduševljenje.

Kasnije je otkriveno kako se to nije prvi puta dogodilo. Na Redditu su već objavljene fotografije sličnih boca koje su i druge, ne samo ovu majku, podsjetile na igračke za seks. 

Water bottles melted in the dishwasher and came out looking like sex toys. from mildlyinteresting
Reakcija oduševila mnoge Uživali su u šetnji prirodom, a onda se dogodilo ovo... Heather Leroux Mali genijalac Dječak pronašao mamine tampone pa ih ovako iskoristio osveta Nije to očekivala Htio je zaprositi no saznao da ga vara pa joj se ovako osvetio
Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas

  • beitsche:

    Svaka cast na poucnom clanku. Nekad smo novine citali da naucimo nesto a sad se pisu ovako visoko intelektualno obrazovni duboko promisljeni clanci. .

  • BozesacuvajXD:

    Ajmeeee koja udarna vijest!

  • ivica.vranjic:

    Eto, sad ste otkrili kako se proizvode te igračke u kućnoj radinosti...