Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Kći šokirala majku onim što je stavila na pranje u perilicu posuđa

boca za vodu
Foto: Reddit
07.08.2017.
u 11:20

Jedna majka zaprepastila se kada je otvorila perilicu za posuđe i u njoj pronašla neobičnu stvar

Malo je reći da je ostala u šoku jedna majka kada je otvorila perilicu kako bi pospremala oprano posuđe, a u njoj je uz posuđe pronašla i igračku za seks.

Uzrujana majka odmah je pozvala svoju kćer da joj objasni što seksi igračka radi u perilici posuđa.

Awkward from funny

No, onda je uslijedio još veći šok kada joj je kći objasnila o čemu se radi. A objašnjenje je bilo potpuno nevino zbog čega se majka odmah posramila.

Kćer je, naime, u perilicu stavila običnu bocu za vodu s poklopcem koja se, zbog visoke temperature u perilicu jednostavno otopila i poprimila neobičan oblik zbog kojega je majka i pomislila da se radi o nečemu drugome.

– Moja mama je pronašla ovo u perilici posuđa. Dala mi je to zamotano u ručnik i pitala me što to stavljam u perilicu. To je boca. Smanjila se. Mama je stalno pričala koliko se neugodno osjećala taj dan – napisala je kćer koja je fotografiju otopljene boce objavila na Redditu gdje je izazvala pravo oduševljenje.

Kasnije je otkriveno kako se to nije prvi puta dogodilo. Na Redditu su već objavljene fotografije sličnih boca koje su i druge, ne samo ovu majku, podsjetile na igračke za seks. 

Water bottles melted in the dishwasher and came out looking like sex toys. from mildlyinteresting

Komentara 10

BE
beitsche
12:21 07.08.2017.

Svaka cast na poucnom clanku. Nekad smo novine citali da naucimo nesto a sad se pisu ovako visoko intelektualno obrazovni duboko promisljeni clanci. .

BO
BozesacuvajXD
16:59 07.08.2017.

Ajmeeee koja udarna vijest!

IV
ivica.vranjic
13:45 07.08.2017.

Eto, sad ste otkrili kako se proizvode te igračke u kućnoj radinosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije