Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena Hospitality Group pomaže Općoj bolnici Pula

Donirali 35 LCD televizora, pripremaju hranu, daju zaposlenike na ispomoć bolnici

Pula: Zarazni odjel pulske Opće bolnice
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
01.04.2020.
u 15:49

Na ovaj način Arena Hospitality Grupa, kažu u tvrtki, želi dati svoj doprinos sa željom da se izvanredna situacija u kojoj živimo čim prije okonča uz što lakše posljedice.

Arena Hospitality Group d.d. jedna je od grupacija koja je odlučila pomoći lokalnoj sredini, posebice zdravstvenim djelatnicima kako bi se prebrodila kriza uzrokovana koronavirusom. Stoga su, poručuju iz grupacije, stavili na raspolaganje svoje mogućnosti kako bi pomogli lokalnoj zajednici i stanovništvu.

S obzirom na to da hotelska grupacija ima dugogodišnju suradnju s Općom bolnicom Pula, upravo tamošnju bolnicu pomažu materijalno, ali i stavljanjem na raspolaganje svojih zaposlenika potrebama bolnice.

Kako bi se pacijentima olakšali boravak u bolnici donirali su 35 LCD TV-a setova; u setu su televizor i stalci za montažu, za potrebne prostore u bolnici. Za medicinsko osoblje bolnice, koje zbog povećanog opsega posla ostaje dulje vrijeme na svojim radnim mjestima, donirat će 100-injak “lunch paketa” dnevno, koje će se pripremati u kuhinjama grupacije.

U pripremi useljenja u nove prostore bolnice sukladno uputama Opće bolnice Pula, Arena Hospitality grupa dat će na raspolaganje svoje zaposlenike da pomažu u pripremi i čišćenju navedenih prostora za što skorije useljenje određenih bolničkih odjela.

Na ovaj način Arena Hospitality Grupa, kažu u tvrtki, želi dati svoj doprinos sa željom da se izvanredna situacija u kojoj živimo čim prije okonča uz što lakše posljedice. Ističu da će nastaviti pratiti situaciju i biti od pomoći zajednici i građanima Pule, Istre i Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije