Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovita obnova

Donatori puta su gradske tvrtke, a ‘đaci’ će sami platiti seminar

seminar7
kristina štedul fabac/pixsell
12.01.2011.
u 15:39

Jelić smatra i da lokacija održavanja seminara nije upitna. Ona je odabir polaznika, tamo će dobiti najkvalitetniju uslugu

Gradonačelnik Damir Jelić i još 39 ravnatelja škola, ustanova, tvrtki te još dvoje djelatnika gradske uprave trodnevni će seminar u karmelićanskom samostanu na Buškom jezeru platiti iz vlastita džepa. Svatko će, naime, dati koliko želi, rekao je Damir Jelić prije puta u Hercegovinu.

 Donatori su, stoga, zapravo sami polaznici i gradske tvrtke koje će platiti troškove prijevoza koji stoji, vjeruje D. Jelić, oko tisuću eura.

 – Zahvaljujem i karmelu sv. Ilije koji će sufinancirati dio troškova – kazao je Jelić. Smatra da lokacija održavanja seminara ne bi trebala biti upitna. Ona je odabir polaznika, tamo će dobiti najkvalitetniju uslugu kakvu, barem kada su u pitanju stručnjaci, drugdje ne mogu imati.

 Ne žele je mijenjati, tvrdi Jelić, i zbog predavača, oca Jakova Mamića koji može evaluirati i "pratiti" njihov rad.

– Može se reći, da je Centar u Hrvatskoj, da je smješten s druge strane brda, doista bi tako i bilo. Sjedište provincije svetog Josipa, pa tako i karmela iz Tomislavgrada, u zagrebačkim je Remetama. Dakle, srce priče je u Zagrebu – kazao je Jelić.

Komentara 1

LE
leptirica11
19:33 12.01.2011.

ma jeli?znači sve na dobrovoljnoj bazi...ili je možda dogovor bio malkec drugačiji,prije puta... ma ti mediji upropaste sve...a moglo je sve biti džabe i bez velike pompe...pompe da!ali one kako smo veliki vjernici i vuče nas ta duhovna obnova,ljubav prema bližnjem...a nedaj bože tuđem-državnom džepu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije