Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvih 100 dana

Donald Trump otkrio što mu nedostaje iz 'starog života'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
28.04.2017.
u 11:58

Sviđao mi se moj nekadašnji način života. Zaokupljale su me brojne zanimljive stvari. Sada imam puno više posla nego tad, priznao je američki predsjednik

Nedostaje mu upravljanje automobilom, osjeća se kao da je u nekoj čahuri i iznenađen je u kolikoj je mjeri to naporan posao...., otkrio je u intervjuu za Reuters aktualni američki predsjednik Donald Trump, razmišljajući o svojih prvih stotinu dana u Bijeloj kući. 

"Sviđao mi se moj nekadašnji način života. Zaokupljale su me brojne zanimljive stvari. Sada imam puno više posla nego tad. Zapravo sam mislio da će biti puno lakše i jednostavnije", iskreno je i s nostalgijom progovorio prvi čovjek Sjedinjenih Država. 

Rekao je da je i tijekom "starog života" navikao na to da gotovo nigdje nema privatnosti, no iznenađen je, priznao je novinaru Reutersa, u kolikoj je mjeri ona sada još ograničenija. 

Otkrio je i da se još uvijek navikava na dvadesetčetverosatnu zaštitu tajne službe i brojna ograničenja koja su mu kao predsjedniku Sjedinjenih Država nametnuta zbog sigurnosti. 

"Uistinu ste u nekoj svojoj malenoj čahuri jer je oko vas takva zaštita da sami ne možete nikamo", rekao je, požalivši se da više ne može ni za volanom automobila biti sam, a "jako voli" voziti

Sada Bijelu kuću napušta u nekoj od limuzina ili terenaca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije