Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE TOPLU ODJEĆU

Moguć je i snijeg u dijelu Hrvatske! Zimi nije kraj, stiže nam nova promjena vremena

Zimski ugo?aj u Kuterevu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
18.03.2024.
u 12:41

U nedjelju bi trebalo doći do promjene vremena koje će donijeti oborine i niže temperature

Hrvatsku sutra ujutro čeka umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Još će mjestimice pasti malo kiše, uglavnom na jugu zemlje. Zatim razvedravanje. Zapuhat će umjeren sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena do jaka bura. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu između 8 i 12. Najviša dnevna od 10 do 14, na moru između 16 i 19°C.

Slične i malo više temperature očekuju nas do kraja tjedna, no u nedjelju bi trebalo doći do promjene vremena koje će donijeti oborine i niže temperature. Prema vremenskoj prognozi stranice yr.no, u nedjelju kreće kiša diljem zemlje, a temperature će pasti ponegdje i ispod ništice pa je moguć i snijeg i to na području Like. 

Osijek

Foto: Screenshot

Split

Foto: Screenshot

Rijeka

Foto: Screenshot

Zagreb

Foto: Screenshot

Udbina

Foto: Screenshot

Gospić

Foto: Screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije