Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dolazak Wagnera u Srbiju novi je dokaz da EU Vučića treba tretirati samo kao Putinova pomagača

21.01.2023. u 18:27

Ako je Lukašenkova Bjelorusija ključna Putinova saveznica u neposrednom susjedstvu, iako ta zemlja već godinu dana funkcionira kao de facto dio proširene Ruske Federacije, i ako je Orbánova Mađarska najvažnija poluga Putinova režima u Europskoj uniji, a jest, onda je i Srbija najvažnija Putinova saveznica na Balkanu, iako, ponovimo, ona nominalno i dalje ustrajava na svojoj neutralnosti.

Komentara 11

PR
principjelannotsdp
20:11 21.01.2023.

Nažalost ima više komentatora iz susedstva nego iz Hrvatske. Jadni naši mediji.

Avatar Idler
Idler
19:21 21.01.2023.

Ste pozabili na jen detalj iz 90-ih...gdo su bili srpski elitni specijalci ? Pa upraf krimosi na čelu s Arkanom i sličnima. Evo mu isti takšni dolaziju vu goste...kog to more iznenadit (il začudit) ?

SE
serafin002
09:32 22.01.2023.

Wager se oćito sastao sa putlervcima Orbanom i Zlokanom na tajnoj večeri, zato nema nijedne fotografije izjave. Možde se wagner u tajnosti vratio sa Zlokanom na Pantovčak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije