Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dolazak konkurencije snizio cijene taksija u Zadru za više od 50 posto

Građani će tako za pet prijeđenih kilometara plaćati 19 kuna, s vaki sljedeći kilometar 9 kuna. Umjesto dosadašnjih 70, vožnja od autobusnog kolodvora do rubnog gradskog naselja Diklo stajat će 30 kuna.
30. travnja 2010. u 20:13 18 komentara 9 prikaza
taksi
Foto: Arhiv VL

Još se jednom pokazalo da konkurencija na tržištu "čuda radi". Zadarski taksisti su zbog dolaska konkurencije u petak cijeli dan vozili besplatno, a od sutra će svoje cijene sniziti više nego dvostruko, javlja HRT.

Građani će tako za pet prijeđenih kilometara plaćati 19 kuna, s vaki sljedeći kilometar 9 kuna. Umjesto dosadašnjih 70, vožnja od autobusnog kolodvora do rubnog gradskog naselja Diklo stajat će 30 kuna. Plaćanje starta u Zadru odlazi u povijest.

U Sekciji taksista očekuju da će njihov potez potaknuti građane da se više koriste uslugama taksija. Konkurencija zadarskim taksistima počinje s radom idući tjedan.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • dobravečerhr:

    Kaj se čeka u Zgbu? Barem polovica zgb vucibatina i hohštaplera koji se nazivaju taxisti, prestali budu stajati na štajgi jer pravi posel i tak i tak nije za njih... Treba otvoriti prostor poslovnim ljudima koji su spremni raditi i ... prikaži još! uložiti u taxi poslovanje. Konkurencijo, dobro nam došla...

  • pumbica:

    miki55.Stari pederu niko ti ne kaže da se ti stari seronja moraš vozit u taksiju.Zadarski taksisti sigurno imaju obitelj i njih treba prehraniti.Tebi i takvima je svejedno,Ali eto vidiš nama nije jer već previše ljudi ima bez posla.Hoćeš ti zaposliti te taksiste?????

  • ana:

    Zašto u Zagrebu nema taxi konkurencije? Dok neke novinare korumpiraju političari, neke druge, a možda i iste, korumpiraju taksisti!