Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mail stigao na redakcije

Dojave o bombi na više mjesta u Zagrebu: Jedna od njih u policijskoj postaji

Ilustracija
Neva Zganec/PIXSELL
14.07.2023.
u 08:47

Novinske redakcije dobile su e-mail u kojem se navodi da su eksplozivne naprave postavljene na nekoliko lokacija u Zagrebu. Policija je za nekoliko lokacija utvrdila da su dojave lažne

Većina novinskih redakcija u Hrvatskoj jutros je dobila e-mail u kojem su navedene lokacije s navodno postavljenim bombama po Zagrebu. "Postavili smo tempirane bombe s tajmerom", piše, između ostalog.

Kažu kako su tempirane da eksplodiraju u petak poslijepodne. Okretište tramvaja u Dubravi, Poljoprivredna škola, hotel Residence, redakcija Jutarnjeg lista i policijska postaja u Dubravi navedeni su kao lokacije s eksplozivnim napravama u  kaotično napisanom e-mailu.

"PU Zagrebačka i nekoliko medija u ranim jutarnjim satima zaprimili su dojavu o bombi na više lokacija. Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici započeli su s provjerama i za sada je utvrđeno za četiri lokacije da su dojave lažne, a na jednoj je lokaciji provjera još u tijeku. Ni u jednom trenutku nije postojala opasnost za građane", napominju u zagrebačkoj policiji.

U e-mailu kao pošiljatelj naveden je Odred 9 uglova.

Uskoro opširnije...

 

Ključne riječi

Komentara 26

HR
hrxxx111
08:53 14.07.2023.

Imal koja kod mene na poslu? Zna li se sta?

GA
Gajger
08:51 14.07.2023.

Opet produženi vikend...

ŠV
Švapski
09:59 14.07.2023.

Prijetnje bombama na Zapadu bile su gotovo svaki dan. Postalo je dosadno i ima ga samo na Balkanu. Ali ovo histerično vrištanje javnosti je dosta nevjerojatno i to 2023. godine... kao i kod potresa od 1,8 stupnjeva po Richteru, velika drama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije