Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKINUTA MU JE VIZA

Dodik pružio potporu Novaku Đokoviću: 'Puno toga u Australiji se dogodilo jer si Srbin'

Dodik Đoković
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS/Armin Durgut/PIXSELL
1/3
16.01.2022.
u 15:36

On je Đokovićevo izbacivanje s Australian Opena poistovjetio sa sudbinom Srba i ocijenio kako su odluke australskih vlasti sramota za tu državu

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik priključio se u nedjelju potpori najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću rekavši kako su ga australske vlasti deportirale zato jer je Srbin. 

Teniska superzvijezda ukrcao se u nedjelju u zrakoplov kako bi otišao iz Australije nakon što je sud potvrdio vladinu odluku o ukidanju njegove vize uz obrazloženje da Đokovićeva odluka da se ne cijepi protiv koronavirusa predstavlja rizik za zemlju.

"Za nas u Republici Srpskoj nema dvojbe da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno dogodilo jer si Srbin", napisao je Dodik u pismu potpore Novaku Đokoviću. 

On je Đokovićevo izbacivanje s Australian Opena poistovjetio sa sudbinom Srba i ocijenio kako su odluke australskih vlasti sramota za tu državu

"Za nas u Republici Srpskoj svako polemiziranje o tome tko zaslužuje titulu najboljeg svih vremena je suvišno, jer si za nas, Nole, to nesumnjivo, Ti", rekao je Dodik.

VIDEO Kronologija problema Novaka Đokovića u Australiji


Komentara 7

AF
afer
16:18 16.01.2022.

Crnogorac a ne Srbin

Avatar Foton
Foton
02:29 17.01.2022.

A da se cijepio, najedamput nebi bio Srbin i vjerojatno bi osvojio 10 ti Australian open.

KO
kopp29
01:54 17.01.2022.

Ukrcao se**,ne bi se reklo,njega su deportovali , znaci ukrcali ga u avion i Good by budalo,.hhhh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije